ulrikahederberg

 Soulbizz Premium

Det här är för dig som verkligen menar allvar med att förverkliga din dröm om ett digitalt företag. Vi ses under en halvdag på ett café och har fullt fokus på ditt företag. Det innebär att du gör rätt sak i rätt tid och håller fokus på ditt mål.

Hur går det till?

Vi ses på ett café med wifi nära tågstation i Kolmården eller Stockholm där du personligen får min guidning och hjälp där du står i ditt digitala företag. Efter vår träff vet du vad ditt nästa steg är och vad du ska göra inför vårt uppföljningssamtal.

Du väljer vart vi ska ses

Kommer du till Kolmården får du mer tid med mig kl.12.00 - 17.00 (5 timmar)
Ska vi ses i Stockholm ses vi kl.14.30 - 17.30 (3 timmar)

Din investering 4920 kr exkl.moms

  • Inklusive 1 månads medlemskap i Soulbizz Digitala Kurser som sedan kostar 500 kr ex.moms per månad om du vill fortsätta ha tillgång till alla kurser.
  • Inklusive ett 45 min uppföljningssamtal online som vi bokar innan vi skiljs åt.

Är vi rätt för varandra?

För att du ska få ut bästa möjliga resultat behöver jag få höra lite mer om dig, vad du arbetar med och vad du vill ha hjälp med. Låt oss ta ett gratis 15 min samtal för att boka datum och tid för en träff.

Att ses och arbeta tillsammans är en större investering men som ger dig direkta resultat som tar dig snabbare mot ditt mål. Det får dig att fokusera på rätt sak i rätt tid och du får direkt personlig feedback på ditt arbete.