ulrikahederberg

 Soulbizz Personligt Möte

Det här är för dig som verkligen menar allvar med att förverkliga din dröm om ett digitalt företag. Vi ses under en halvdag  och har fullt fokus på ditt företag. Det innebär att du gör rätt sak i rätt tid och håller fokus på ditt mål. Du kan få hjälp med din kursportal, din hemsida, webbkurs, automatisera utskick, gratisprodukt, säljtunnlar  etc.

Hur går det till?

Vi ses i Norrköping (Expresso House, tågstation) under 4 timmar där du personligen får min handledning i att bygga ditt digitala företag. Efter vår träff vet du vad ditt nästa steg är och vad du behöver göra för att komma vidare.

Tid

Vi börjar kl.13.00 och vi avslutar dagen kl. 17.00 (se till att du har ätit lunch innan).

Din investering 4920 kr exkl.moms

Bokningen är bindande men vi kan båda ändra datum och tid om det skulle uppstå ett oväntat viktigt förhinder ex. sjukdom. 

Vad behövs?

Vill du ha teknisk hjälp så är det en förutsättning att du är villig att använda dig av de program som jag lär ut och själv använder mig av. Du behöver ha med dig din dator och ha möjlighet att koppla upp dig online via ett öppet nätverk på caféet eller via ett eget mobilt nätverk. Du ansvarar för att din uppkoppling fungerar.

Bokning & Betalning 4920 kr exkl.moms (4 tim)

Att ses och arbeta tillsammans är en större investering men som ger dig direkta resultat som tar dig snabbare mot ditt mål. Det får dig att fokusera på rätt sak i rätt tid och du får direkt personlig feedback på ditt arbete.