ulrikahederberg

Soulbizz Academy Digitala Kurser

Soulbizz Academy© digitala kurser är för dig som vill frigöra tid i din vardag genom att digitalisera hela eller delar av ditt företag. Det är för dig som vill sälja din kunskap online bla. via webbkurser. Du får en mängd kunskap för att skapa dina digitala tjänster.

Det är för dig som känner att:

 • Du är överväldigad av all information om att skapa digitala tjänster och vet inte var du ska börja eller hur du ska få ihop det.
 • Du vet inte hur du tekniskt ska gå tillväga och vill att det ska gå snabbt och vara enkelt. Du vill ha enkla steg för steg instruktioner.
 • Du tvivlar på att du verkligen kan, då du upplever dig oteknisk.
Men din längtan till att kunna arbeta när du vill och vart du vill är stark. Det kan inte vara meningen att du ska arbeta större delen av din tid. Du vill ha mer frihet!

 Jag har varit där du är

Jag vet hur det känns att sitta och söka runt online efter den bästa lösningen som visar dig hur du kan lägga upp och sälja din kunskap online. Till slut är du så överväldigad av all information att du stänger ner datorn med en överhettad hjärna. Du blir återigen arg på dig själv för att du inte kommer vidare och det känns som att tiden rinner iväg.
 

  Det ska vara lätt att
  digitalisera din kunskap

Jag känner verkligen igen mig i den överväldigande känslan och det är anledningen till att jag har skapat Soulbizz Academy© digitala kurser. Här hittar du alla webbkurser för olika program du behöver för att skapa din tjänst eller webbkurs online, som ett smörgåsbord på ett och samma ställe. Det är enkla och prisvärda program som inte kräver någon större tekniska kunskap. Det ska inte vara komplicerat att sälja din kunskap online. 

Bli medlem för 628 kr/månaden exkl.moms!!!

Med medlemskapet får du tillgång till ALLA kurser. Du förbinder dig inte till något utan kan säga upp ditt medlemskap när du vill.

Vad får du?

 • Du får tillgång till alla webbkurser på ett och samma ställe online.
 • Du får lära dig enkla och prisvärda program som inte kräver någon större teknisk kunskap.
 • Du guidas igenom alla program via videofilmer och texter på svenska.
 • Du betalar medlemskapet månadsvis och avslutar när du vill.

Jag tar dig från att vara överväldigad av all information till att tycka det är kul att skapa och sälja din kunskap online. Webbkurser som kommer att ge dig friheten att styra din tid så att du kan vara fri att jobba varifrån du vill i världen.

Exempel på vad du lär dig:

 • Hur du väljer ditt område, din passion
 • Hur du identifiera din drömkund
 • Hur du skapar kundundersökningar
 • Hur du genomför bra kundintervjuer
 • Hur du skapar webbkurser
 • Hur du räknar på ditt digitala företag
 • Hur du räknar på dina tjänster / kurser
 • Hur du kan tänka strategiskt med din prissättning
 • Hur du skapar bilder för sociala medier
 • Hur du skapar nyhetsbrev
 • Hur du bygger din kundlista med gratisprodukter
 • Hur du skapar automatiserade utskick
 • Hur du skapar en enkel hemsida
 • Hur du skapar och redigerar videofilmer
 • Hur du använder videosamtal
 • Hur du schemalägger sociala medier
 • Hur du lägger upp ett tidsbokningsprogram
 • Etc.

Och mycket mer då jag fyller på med aktuellt material. Allt du behöver för att skapa ditt digitala företag, digitala produkter och tjänster.

Du har tillgång till alla kurser du behöver!!

Alla kurser i utbildningsportalen ingår i ditt medlemskap och ligger online så du kan gå dem när du vill och i den takt du vill. Beroende på vart du är i ditt digitala företagande så väljer du vilken kurs som passar dig. Kanske du går alla, kanske du endast behöver en. Du väljer hur länge du vill vara medlem, du kan avsluta medlemskapet när du vill och återkomma när du vill.

Ingår personlig handledning?

Nej det ingår ingen personlig handledning i medlemskapet men du kan köpa till det vid behov och till ett förmånligt pris som medlem. Information om det finns inne på kursportalen.

Bli medlem för 628 kr/månaden exkl.moms!!!

Med medlemskapet får du tillgång till ALLA kurser. Du förbinder dig inte till något utan kan säga upp ditt medlemskap när du vill.

Referenser från tidigare kursdeltagare:

”Jag har känt motstånd till att skapa en webbkurs pga att jag tvivlar mycket på mig själv vad gäller det tekniska och tycker att de bitarna är jobbiga. Brukar bli trött bara vid tanken på att lära mig det tekniska. 

Jag är väldigt glad för att jag har gått Ulrikas kurser.
Hon är pedagogisk och jag tycker om upplägget med små korta filmer, som gör att det känns lätt att ta till sig innehållet. Det bästa är att kursen innehåller allt vad jag behöver för att kunna skapa en webbkurs. Kursplattformen innehåller mer än vad jag hade förväntat mig, den är enormt värdefull.

Jag tycker att det har varit roligt att gå kurserna och det känns nu också roligt att bygga en webbkurs. Jag kan varmt rekommendera Ulrikas kurser.”
// Elisabeth Eriksson,  www.elisabeteriksson-irelation.com

Elisabeth Eriksson
Elisabeth Eriksson

”Kursen gav mig energi och inspiration att utveckla mitt kursmaterial och lägga upp det digitalt. Ulrika är en underbar kursledare som vill se sina deltagare lyckas och hon delar generöst med sig av all sin kunskap!

Kurserna är "hands-on" och är effektiva. Ulrika ser till deltagarnas behov och uppdaterar och utvecklar kurserna hela tiden utefter deltagarnas behov. Kurserna har varit mycket värdefulla. Förutom själva instruktionsvideorna har uppföljningssamtalen gett mycket för att få till det som krånglar eller som jag varit osäker på exempelvis funktioner i Canva, mitt företags "färger", sätta pris och beslut att byta från Mailchimp till Mailerlite som var enklare att använda. Jag kan varmt rekommendera att ta kurserna.”
// Jenny Sandberg, www.skrivfokus.se

Jenny Sandberg
Jenny Sandberg

”Denna utbildningsplattform ger dig den tekniska kunskap och det stöd du behöver för att komma igång med att bygga dina onlinekurser. Ulrika visar dig tydligt och pedagogiskt steg för steg hur du går tillväga. 

Den har hjälpt mig framåt i mitt skapande och röjt undan en massa tekniska frågetecken plus att jag även fick stödet och kände mig hållen på resan av Ulrika. Kursen är som en uppslagsbok för vad som för tillfället behövs, den ger så mycket kunskap och lugn så att man kan lägga energi på annat.

En mycket värdefull kursplattform som jag varmt kan
rekommendera!"
// Agneta Wahlström Ihr, www.introvert.se

Agneta Wahlström
Agneta Wahlström

Köpvillkor

Alla kurser i utbildningsplafformen är självstudiekurser, dvs du gör kurserna på egen hand när det passar dig online. Du kan köpa till personlig handledning online om du behöver det. Det finns länk till det inne på portalen.

Du betalar 628 kr i månaden ex. moms  för medlemskapet och som dras automatiskt från det betalkort du registrerar ditt medlemskap med. Du kan avsluta ditt medlemskapet när du vill. 

Frågor? Ställ den här:

Soulbizz Academy Digital Membership

Frågor och Svar

Hur långt tid tar varje kurs?
Svar: Det är svårt att svara på då det beror på tidigare teknisk kunskap och hur mycket tid du har att avsätta för kurserna. Jag har kursdeltagare som har skapat en webbkurs på 12 veckor, 16 veckor, 9 månader, 12 månader etc. Det beror mycket på din motivation och ditt engagemang och vilka kurser du väljer att ta. 

Kan jag betala med faktura?
Svar: Det erbjuds inget månadsmedlemsskap mot faktura då det är ett löpande abonnemang och som dras automatiskt från ditt betalkort.

Lär du ut Wordpress?
Svar: Nej jag lär inte ut hur du skapar en hemsida och webbkurser i Wordpress, men allt annat som du kan behöva. Jag lär ut enkla färdiga lösningar som inte kräver en massa teknisk kunskap och en massa fackspråk. Om du har en Worpress hemsida så kan du lätt länka en "Köp-knapp" till en kursportal om du vill.

Tillkommer några kostnader?
Svar: Inte i själva kurserna och de flesta program går att prova på gratis innan du beslutar dig för ett köp. Pris beror på vad du vill ha för program och funktioner.  Alla prisuppgifter får du för varje program i kursportalen. 

Hur värdefulla har kursen / kurserna varit för dig?

"Det har varit jättevärdefullt. Jag skulle aldrig fått någon som helst koll på allt detta utan kursen!" // Carin

"Otroligt värdefullt. Lärt mig en massa nya verktyg. Fått kontakt med fantastiska människor. Blivit handledd av Ulrika på bästa sätt. Det har peppat mig att tro på mig själv att jag kan mer än jag tror, att jag har något att ge (och sälja) till andra." // Fia

"Mycket mycket värdefullt! Jag Har fått tron tillbaka på att även jag klarar av att bygga kurser digitalt. Jag har fått nya kundkontakter och jag har fått blodad tand och vill göra flera digitala produkter! Jag är sååå himla glad Ullis. Och hur mycket energi som helst får jag av att sitta och jobba med det, jösses vilken skillnad för mig än innan!" // Nina

"Den har varit mycket värdefullt. Hade jag inte gått den här, så hade jag fortfarande varit i tankarna på  "var ska jag börja " och så hade det runnit ut i sanden i några månader till. Här har jag fått steg-för-steg-instruktioner för hur jag går tillväga och någon att fråga - det var precis det jag behövde." // Sandra

"Att jag börjat med hemsidan och att min undersökning fick svar. Men det  mest värdefulla för mig är ändå själva resan jag gör. Hur läskigt det var att slänga sig utför stupet. Men Ulrika var med och tog emot mig så jag föll aldrig. Det har och är en viktig stor resa för mig. Att i små steg gå mot min dröm." // Mia

"Den har varit väldigt värdefullt eftersom jag har fått en massa kunskap och jag har blivit vägledd i detalj. Det är annars saker som hade tagit väldigt lång tid för mig att ta mig igenom själv." // Charlotta

Jag har tragglat i två år med att ta mig i kragen att skapa online tjänster och utbildningar. Jag har redan kunder och elever, men inte haft orken och inte haft all kunskap samlat på ett ställe som jag nu fick . Så äntligen har jag kommit igång! // Theresia

"Den har varit mycket värdefull för mig! Äntligen har mina tankar börjat flöda och modet börja komma till att faktiskt skapa mitt eget digitala företag via nätet." // Patricia

GRATIS! MINIKURS + GRATIS STEG FÖR STEG GUIDE

Klicka på bilden så kommer du till minikursen