ulrikahederberg

✨SKAPA EN ONLINEKURS 2020✨

Ha en onlinekurs klar till sommaren 2020!
Den här kursen är för dig som redan idag lär ut din kunskap genom att
träffa dina kunder och är nu redo att även sälja din kunskap via onlinekurser.
(konsulter, coacher, utbildare, föreläsare m.fl).

Den är för dig som känner dig överväldigad av all information om att skapa onlinekurser och vet inte var du ska börja eller hur du ska få ihop det.
Du vill ha steg för steg guidning.

UTBILDNINGEN BÖRJAR 3 FEBRUARI 2020

Utbildningen pågår fram till midsommar, sista samtalet är den 8 juni v.24
Målet är att du ska lansera din onlinekurs i sommar om du vill det.

 Jag har varit där du är

Jag hade en stark längtan till att kunna styra min tid och följa mitt FLOW. Jag var less på att ha brist på tid. Min kreativa själ skrek efter mer FRIHET! Jag ville bli digital och kunna arbeta hemifrån…

Jag vet hur det känns att sitta och söka runt online efter den bästa lösningen som visar dig hur du kan lägga upp och sälja din kunskap online. Till slut är du så överväldigad av all information att du stänger ner datorn med en överhettad hjärna. Du blir återigen arg på dig själv för att du inte kommer vidare och det känns som att tiden rinner iväg.

  Det ska vara lätt att
  digitalisera din kunskap

Den här utbildningen är för dig som vill komma igång snabbt och enkelt. Jag lär ut dem strategier och program jag själv använder mig av.  Program som du kan växa med. Du får ta del av den kunskap jag har fått under dem här 10 åren att sälja min kunskap online. 

UTBILDNINGEN BÖRJAR 3 FEBRUARI 2020

Utbildningen pågår fram till midsommar, sista samtalet är den 8 juni v.24
Målet är att du ska lansera din onlinekurs i sommar om du vill det.

Det är för dig som känner att:

 • Du är överväldigad av all information om att skapa digitala tjänster och vet inte var du ska börja eller hur du ska få ihop det.
 • Du vet inte hur du tekniskt ska gå tillväga och vill att det ska gå snabbt och vara enkelt. Du vill ha enkla steg för steg instruktioner.
 • Du är less på dyra avancerade program och vill ha enkla prisvärda program som du kan växa med.
 • Du vill ha en kombination av handledning och göra arbetet själv.

Du ska ha:

 • En företagssida på Facebook
 • En hemsida
 • Koll på din kunds behov, vad din kund vill ha hjälp med och längtar efter.

Det är inte för dig:

 • Som inte vill vara synlig med ditt företag på sociala medier.
 • Som är livrädd för det tekniska och har knappt arbetat med datorer.
 • Som inte är redo att avsätta tiden för skapandet.

Vad får du?

 • Du får tillgång till allt material du behöver för att skapa och sälja din onlinekurs (uppgifter, massor av videofilmer som visar dug HUR du gör, arbetshäften mm. )
 • Du får mig som handledare. Vi har gruppsamtal måndagar varannan vecka.
 • Du har tillgång till ett frågeforum dygnet runt.
 • Jag tar dig från att vara överväldigad av all information till att tycka det är kul att skapa och sälja din kunskap online. 

Innehåll

 • Vi tydliggör ditt onlineuttryck så du når rätt kunder.
 • Vi bygger din kundlista med gratisprodukter som visar på din kunskap.
 • Vi skapar nyfikenhet för din kommande onlinekurs. Du vill att kunderna ska hänga på låset inför lanseringen.
 • Vi automatiserar punkterna ovan som ska bygga din kundlista, så att du kan fokusera på att skapa din onlinekurs.
 • Du lanserar din onlinekurs.
 • Du får allt material du behöver för att kunna genomföra punkerna här ovan.

Personlig Handledning

Vi har gruppsamtal via Zoom varannan måndag kl.12.00
Där kan du få svar på alla frågor och vi kan dela skärm om något behöver visas. Kan du inte vara med på samtalen så kan du skicka frågorna till mig. Jag tar med dina frågor i samtalet då dem spelas in och du kan se på dem efteråt.

Datum för samtal:
Måndag 3 februari 
Måndag 17 februari
Måndag 2 mars
Måndag 16 mars
Måndag 30 mars
Tisdag 14 april (observera tisdag då det är annandag påsk på måndagen)
Måndag 27 april
Måndag 11 maj
Måndag 25 maj
Måndag 8 juni Avslutningssamtal

FÖRDELEN MED ATT SÄLJA DIN KUNSKAP ONLINE:

 • Du når många fler än bara ditt närområde då dina kunder får tillgång till dig online oavsett var du eller dem befinner sig.
 • Du håller ner dina kostnader på resor och boende då du träffar dina kunder online vid din dator.
 • Du och din kund sparar en massa TID på att inte behöva resa iväg.

✨NI BÅDA FÅR STÖRRE FRIHET OCH MER TID TILL ANNAT ✨

Referenser från tidigare kursdeltagare:

”Jag har känt motstånd till att skapa en webbkurs pga att jag tvivlar mycket på mig själv vad gäller det tekniska och tycker att dem bitarna är jobbiga. Brukar bli trött bara vid tanken på att lära mig det tekniska. 

Jag är väldigt glad för att jag har gått Ulrikas utbildning.
Hon är pedagogisk och jag tycker om upplägget med små korta filmer, som gör att det känns lätt att ta till sig kursinnehållet. Det bästa är att utbildningen innehåller allt jag behöver för att kunna skapa en webbkurs. Utbildningsplattformen innehåller mer än vad jag hade förväntat mig, den är enormt värdefull.

Jag tycker att det har varit roligt att gå utbildningen och det känns nu också roligt att bygga en webbkurs. Jag kan varmt rekommendera Ulrikas kurser.”
// Elisabeth Eriksson,  www.elisabeteriksson-irelation.com

Elisabeth Eriksson
Elisabeth Eriksson

”Utbildningen gav mig energi och inspiration att utveckla mitt kursmaterial och lägga upp det digitalt. Ulrika är en underbar kursledare som vill se sina deltagare lyckas och hon delar generöst med sig av all sin kunskap!

Utbildningsmaterialet är "hands-on" och effektiv. Ulrika ser till deltagarnas behov och uppdaterar och utvecklar kurserna hela tiden utefter deltagarnas behov. Kurserna har varit mycket värdefulla. Förutom själva instruktionsvideorna har uppföljningssamtalen gett mycket för att få till det som krånglar eller som jag varit osäker på exempelvis funktioner i Canva, sätta pris och beslut att byta från Mailchimp till Mailerlite som var enklare att använda. Jag kan varmt rekommendera att ta kurserna.”
// Jenny Sandberg, www.skrivfokus.se

Jenny Sandberg
Jenny Sandberg

”Denna utbildning ger dig den tekniska kunskap och det stöd du behöver för att komma igång med att bygga dina onlinekurser. Ulrika visar dig tydligt och pedagogiskt steg för steg hur du går tillväga. 

Den har hjälpt mig framåt i mitt skapande och röjt undan en massa tekniska frågetecken plus att jag även fick stödet och kände mig hållen på resan av Ulrika. Utbildningen ger så mycket kunskap och lugn. En mycket värdefull utbildning som jag varmt kan rekommendera!"
// Agneta Wahlström Ihr, www.introvert.se

Agneta Wahlström
Agneta Wahlström

Hur värdefulla har kursen / kurserna varit för dig?

"Det har varit jättevärdefullt. Jag skulle aldrig fått någon som helst koll på allt detta utan kursen!" // Carin

"Otroligt värdefullt. Lärt mig en massa nya verktyg. Fått kontakt med fantastiska människor. Blivit handledd av Ulrika på bästa sätt. Det har peppat mig att tro på mig själv att jag kan mer än jag tror, att jag har något att ge (och sälja) till andra." // Fia

"Mycket mycket värdefullt! Jag Har fått tron tillbaka på att även jag klarar av att bygga kurser digitalt. Jag har fått nya kundkontakter och jag har fått blodad tand och vill göra flera digitala produkter! Jag är sååå himla glad Ullis. Och hur mycket energi som helst får jag av att sitta och jobba med det, jösses vilken skillnad för mig än innan!" // Nina

"Den har varit mycket värdefullt. Hade jag inte gått den här, så hade jag fortfarande varit i tankarna på  "var ska jag börja " och så hade det runnit ut i sanden i några månader till. Här har jag fått steg-för-steg-instruktioner för hur jag går tillväga och någon att fråga - det var precis det jag behövde." // Sandra

"Att jag börjat med hemsidan och att min undersökning fick svar. Men det  mest värdefulla för mig är ändå själva resan jag gör. Hur läskigt det var att slänga sig utför stupet. Men Ulrika var med och tog emot mig så jag föll aldrig. Det har och är en viktig stor resa för mig. Att i små steg gå mot min dröm." // Mia

"Den har varit väldigt värdefullt eftersom jag har fått en massa kunskap och jag har blivit vägledd i detalj. Det är annars saker som hade tagit väldigt lång tid för mig att ta mig igenom själv." // Charlotta

Jag har tragglat i två år med att ta mig i kragen att skapa online tjänster och utbildningar. Jag har redan kunder och elever, men inte haft orken och inte haft all kunskap samlat på ett ställe som jag nu fick . Så äntligen har jag kommit igång! // Theresia

"Den har varit mycket värdefull för mig! Äntligen har mina tankar börjat flöda och modet börja komma till att faktiskt skapa mitt eget digitala företag via nätet." // Patricia