ulrikahederberg

 Soulbizz Personligt Möte

Det här är för dig som verkligen menar allvar med att förverkliga din dröm om ett digitalt företag. Vi ses under en halvdag  och har fullt fokus på ditt företag. Det innebär att du gör rätt sak i rätt tid och håller fokus på ditt mål. Du kan få hjälp med din kursportal, din hemsida, webbkurs, automatisera utskick, gratisprodukt, säljtunnlar  etc.

Hur går det till?

Vi ses i Norrköping (Expresso House, tågstation) under 4 timmar där du personligen får min handledning i att bygga ditt digitala företag. Efter vår träff vet du vad ditt nästa steg är och vad du behöver göra för att komma vidare.

Tid

Vi börjar kl.13.00 och vi avslutar dagen kl. 17.00 (se till att du har ätit lunch innan).

Din investering 4920 kr exkl.moms

Bokningen är bindande men vi kan båda ändra datum och tid om det skulle uppstå ett oväntat viktigt förhinder ex. sjukdom. 

Vad behövs?

Vill du ha teknisk hjälp så är det en förutsättning att du är villig att använda dig av de program som jag lär ut och själv använder mig av. Du behöver ha med dig din dator och ha möjlighet att koppla upp dig online via ett öppet nätverk på caféet eller via ett eget mobilt nätverk. Du ansvarar för att din uppkoppling fungerar.

Bokning & Betalning 4920 kr exkl.moms (4 tim)

Två dagar intensivutbildning 9920 kr exkl.moms (10 tim)

Vill du kickstarta med två utbildningsdagar för att hinna med så mycket som möjligt, då är det här alternativet för dig. Då det är mycket ny information att ta in är utbildningen fördelad på två dagar för att få bästa möjliga resultat (totalt 10 tim).
 

  • Dag 1 Torsdag: Kl.12.00 - 18.00 inklusive lunch & fika.
  • Dag 2 Fredag: Kl.09.00 - 13.00  vi börjar med en frukost tillsammans och avslutar kl.13.00
     
Vi träffas på Strand Hotell där du även övernattar och får 10% på ordinarie pris, från 1095/natt beroende på vilken rumskategori som önskas. Hotellkostnaden ingår INTE i utbildningspriset och du bokar hotellet själv.

Att ses och arbeta tillsammans är en större investering men som ger dig direkta resultat som tar dig snabbare mot ditt mål. Det får dig att fokusera på rätt sak i rätt tid och du får direkt personlig feedback på ditt arbete.