ulrikahederberg

Soulbizz Academy

Kursen Ta fram din digitala webbkurs har varit mycket uppskattad (se referenser längre ner). Den har på ett naturligt sätt vuxit sig större utifrån kursdeltagarnas efterfrågan och behov så nu behöver den uppdateras och få en ny form......Soulbizz Academy.

Jag vill ge ännu mer av min kunskap. Jag vet att det som håller oss tillbaka från att verkligen få det vi vill ha som företagare (och i livet generellt) är våra tidigt in-programmerade föreställningar om oss själva och hur det "ska" vara. Jag vill hjälpa dig komma förbi dem hindren för att få det liv och företag du verkligen längtar efter. 

Är du redo att förverkliga din inre längtan?

Varmt välkommen!
// Ulrika Hederberg

Vill du växa och expandera
med lätthet och glädje?

Är du en själfull, ambitiös och inkännande kvinna som helt eller delvis är företagare? Vill du nå ut med din kunskap till fler men vill samtidigt inte arbeta mer eller hårdare? Vill du växa och expandera med lätthet och glädje men vet inte hur?

Det är utan överdrift den
bästa kurs jag någonsin har gått!

Kursen är pedagogiskt uppbyggd i kursportalen med tydliga beskrivningar både i film och text hur man går tillväga steg för steg för att bygga en webbkurs eller mailkurs. Jag gillar särskilt delen att grundligt undersöka vad kunderna vill ha innan man börjar bygga och lägga upp sin webbkurs.  Det gör att jag som kursinstruktör får fördjupad information från potentiella kunder från start och detaljerad kunskap om hur jag går tillväga när jag väl ska bygga kursen. 

Ulrika som kursledare är pedagogisk, engagerad, har hög kunskap inom området, lyhörd och finlyhörd dvs. hon lyssnar in sådant som inte sägs rakt ut, känner in det och ger input, feedback, råd och instruktioner på det - det är guld värt. Hon får en att tro på sin idé!  
 // Sandra Furulund, www.stressradgivning.se

Sandra Furulund
Sandra Furulund

Så mycket kunskap på ett och samma ställe!

Kursen var över förväntan. Långt över vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig! Pedagogiskt upplagd, fullmatad med konkreta exempel som visas på ett praktiskt sätt. Om du vill lära dig allt om hur du ska bygga en webbkurs så är det den här kursen du ska gå! Den innehåller allt du behöver och mycket, mycket mer!!!

Ulrika är professionell ut i fingerspetsarna och hon levererar med glimten i ögat och närhet till skratt. Hon ser alla kursdeltagare på den nivå de befinner sig och hon delar med sig av sin kompetens på ett pedagogiskt och frikostigt sätt. Allt utan att tappa fokus på målet - elevernas egna webbkurs.
// Pia Vevle, www.vevleconsulting.se

Pia Vevle
Pia Vevle

Den här kursen ger till och med mer än den lovar!

Jag har lärt mig att ställa de rätta frågorna när jag letar efter min drömkund. Utan att vara så duktig på datorer har jag lärt mig Thinkific, Mailerlite mm och kan nu allt som jag behöver för att på egen hand bygga upp digitala kurser. Dessutom är Ulrika en fantastisk varm, omtänksam och tydlig pedagog som är stöttande och som hela tiden har hjärtat med när hon jobbar. 

Bonuskursen ”Sluta Självsabotera!” var som en mirakelkurs och hjälpte mig massor att komma förbi mina hinder. Även workshopen IRL var otroligt givande där vi kursdeltagare fick träffas och lära oss systemen med Ulrikas hjälp.

Tusen tack för en mycket värdefull kurs, så otroligt glad att jag hoppade på!
// Erica Eklund, www.manuskonsult.se

Erica Eklund
Erica Eklund