ulrikahederberg

 Soulbizz Academy

Soulbizz Academy© är för både din INRE och YTTRE tillväxt. Du har allt inom dig, din visdom och kunskap längtar efter att få komma till uttryck och göra skillnad och nå ut till fler i världen. Du är UNIK och DU behövs. Nu är det dags att se ditt värde och dela med dig av din kunskap till världen.

Soulbizz Academy är indelat i fyra områden:

Soulbizz Digitala Kurser

Är ett medlemskap där du får tillgång till en utbildningsplattform med en mängd webbkurser inom digitalt företagande. Du väljer vilken webbkurs du vill gå och när du vill gå den. Det här är för dig som vill göra arbetet på egen hand.

Soulbizz Personligt Möte

Det här är för dig som verkligen menar allvar och vill se snabba resultat. Du får personlig hjälp av mig när vi ses under några timmar eller en dag beroende på vad du väljer för paket.

Soulbizz Utmaningar & Workshops

Är för dig som gillar att arbeta tillsammans och testa olika aktiviteter för att se hur du kan växa i dig själv och i ditt digitala företag. Vi gör det tillsammans med nyfikenhet och glädje genom "learning by doing".

Soulbizz Samtal

Soulbizz samtal är ett onlinesamtal på 45 minuter där du har möjligheten att använda mig som bollplank eller rådgivare. Det kan vara digitala företagsfrågor eller för att komma förbi ev. hinder som håller dig tillbaka.

Vem vänder sig Soulbizz Academy till?

För dig själfulla inkännande och ambitiösa företagskvinna som vill leda ditt företag och dig själv utifrån din inre sanna röst med lätthet och glädje!
 
  • Du som vill göra skillnad i människors liv genom att komma ut med din värdefulla kunskap online men vet inte hur du ska gå tillväga.
  • Du som har ett stort motstånd för det tekniska, du har inte kunskapen om vilken teknik du ska ha och hur du ska använda den. 
  • Du som vill nå ut till dina drömkunder online med lätthet och glädje.
  • Du som vill ha likasinnade kollegor som stöttar och inspirerar dig till att nå dina drömmar.

Varmt välkommen!
Ulrika Hederberg