ulrikahederberg

Soul Sister Träff lördag 21 jan 2017 Villa Fridhem

Bilderna är lånade av Villa Fridhem

"Det knarrar under fötterna av den kalla snön när du går gången upp till det vackra residenset som i dina ögon ser ut som ett slott taget ur sagorna. Du möts av brinnande lyktor utanför entrén som skapar ett varmt välkomnande ljus.

Du drar upp den tunga porten. Värmen och dofterna slår emot dig och skönheten griper tag om ditt hjärta. 

Du hänger av dig kappan och samtidigt hör du skratt från salongen. Du går mot skratten och där möts du av de kvinnor som har kommit lite tidigare. De välkomnar dig med värme.

Du känner att det här kommer att bli en riktig fin dag med många nya möten och utvecklande samtal och inte minst nya Soul Sisters." Välkommen!

Är du en ambitiös kvinna med stort
hjärta som upplever att du inte räcker till?

Den här dagen är för dig. En dag då likasinnade kvinnor samlas för att samtala om livet och det du längtar efter. Hur du kan skapa din meningsfulla vardag som ger dig mening med glädje och balans i livet. 
 

Vi utforskar:

  • Vart du står idag.
  • Vart du vill.
  • Hur du tar dig dit.
Med övningar och samtal vet du vad ditt nästa steg är till förändring ❤️

- DAGENS PROGRAM -

10.00 Välkomna! 
10.00 Samtal
12.30 Varmrättslunch med liten  förrätt, sallad & bröd, bordsdryck, kaffe & liten kaka.
13.30 Samtal / Övningar
16.00 Eftermiddagskaffe med fikabuffé
16.30 Samtal / Övningar

18.00 Avslut
 

Vem är jag som håller i träffen?

Jag är en högkänslig kvinna mitt i livet som älskar djupa utvecklande samtal. Jag vet hur det är att vara högpresterande och att inte räcka till.

Jag har själv gått från otillräcklighet till självklarhet och brinner för att dela med mig och inspirera andra kvinnor till att följa sitt hjärta och inte andras förväntingar. Att släppa på kraven och våga lyssna inåt till sin längtan och skapa sig ett liv utifrån den❤️

Varmt välkommen
Ulrika Hederberg

Ulrika Hederberg
Ulrika Hederberg

Pris:

1.900 kr
Inkluderar kursavgift, lokal, 2-rättersmeny och fikabuffé.
Det finns endast 10 unika platser.

Vart:

Vackra Villa Fridhem i Kolmården. Klicka HÄR för vägbeskrivning.

Här anmäler du dig:

Klicka på den gula knappen för att anmäla dig. För att få ut det bästa av dagen behöver jag få svar på några frågor. Se till att din mailadress är korrekt då jag skickar dig fakturan via mail. Varmt välkommen!

Köpvillkor:

Bokningen är bindande men skulle en akut situation uppstå löser vi det.
Men efter den 1 januari är det endast läkarintyg som ger pengarna tillbaka.

Sagt om Ulrika som kursledare:

Mycket kunnig och en oerhört bra lyssnare. Klockrena kommentarer och en känsla av att bli förstådd. Hon läser mig väldigt bra och jag kände mig trygg.
// Karin Lundgren

Hon har betytt massor. Att bli sedd och bekräftad när man har öppnat upp sig och visat sitt innersta är oerhört stärkande. Hon är livfull, engagerad, intresserad, påläst, trygg och positiv.
// Lina Nilsson

Hon har betytt massor. Bekräftelse och huvudet på spiken-frågor, suveränt! En glad och engagerad ledare som är mycket lyhörd för sina deltagare. En ledare som ger energi och drivkraft till sina kursdeltagare. 
// Anna Egertz

Hon är varm och generös, fick mig att känna mig sedd och betydelsefull. Hon fick mig att våga visa mitt sanna jag. Träffsäker på sina kommentarer och speglingar, precis så mycket att man kunde se och lita på sina egna känslor om händelserna. Jag uppskattar henne massor! 
// Eva Lamberg