ulrikahederberg

✨Manifestera dina företagsdrömmar 2020✨

Jag brinner för att se företagskvinnor växa och expandera med lätthet och glädje.

Därför skapar jag en trygg plats för ambitiösa och sensitiva själar som håller sig själva tillbaka i sitt företag. Du kommer att få ta del av kunskap som tar
dig förbi det som håller dig tillbaka från att få det du längtar efter.
Jag vill se DIG förverkliga dina förtagsdrömmar 2020!!!

Utvecklingsgruppen passar följande personer: 

✨Du som har ett motstånd att synas offentligt.
✨Du som inte har hittat ditt sanna uttryck online.
✨Du som inte gör det du verkligen vill göra.
✨Du som tvivlar på din egen förmåga.
✨Du som jämför dig mycket med andra.
✨Du som får idéer till dig men som inte förverkligar dem.
✨Du som har svårt att säga nej till andra och ja till dig själv.
✨Du som har en stark inre kritiker som förminskar det du vill göra.
✨Du som aldrig slutför ditt arbete för du har en inre perfektionist som hindrar dig.
✨Etc.

Det räcker att du passar in på en av punkterna eller något liknande av exemplen ovan, du ska känna att något håller dig tillbaka från att ta nästa steg.

Du ska dessutom vara en öppen och inkännande själ som älskar inre- och yttre utveckling. Du som är villig att utforska det som håller dig tillbaka med ett öppet sinne. 

Känner du ett sjungande ✨JA✨ inombords och att en nyfikenhet väcks när du läser texten så är det dig jag söker. Även du som tidigare har arbetet med mig är välkommen om det resonerar rätt i dig.

Sagt av tidigare deltagare:

En spännande och för mig ett annorlunda sätt till utveckling där jag utmanar mig själv mentalt, men som gett stora insikter på kort tid. Ulrika är en inkännande och intuitiv coach som leder mig både inåt och framåt  med stor empatisk förmåga
// Maria Kvärnsten 

Att arbeta med Ulrika har gett mig precis de insikter jag behövde för att hitta min egen röst i mitt företagande. Nu vet jag också hur jag kan hitta hem igen om jag går vilse på vägen. Ulrika har en otrolig intuition, och en visdom som har varit ovärderlig för mig. Hon får mig att känna mig trygg, jämlik och så får hon mig att bli helt sann mot mig själv. Som att hon har en förmåga att se bakom fasaden! Djupt tacksam!
// Sofie Ek

Gruppen i sig har varit så fin och övningarna spännande och ibland utmanande. Något av det bästa jag gjort och upplevt online, gemenskap och utveckling i ett! Ulrika är oerhört inkännande, spontan, kunnig, kompetent, lyhörd och förtroendeingivande. Hon är någon man vill ha som bästa vän och coach, allt inbakat i en varm kram.
// Lena Göransson

Ulrika skapade ett tryggt space där murar föll och det kändes helt naturligt att visa sin sårbarhet. Magiskt och inkluderande. Jag har växt både som människa och entreprenör under den här tiden och ser drömmar, mål och dagliga rutiner med helt nya ögon. Den varmaste av grupper jag någonsin varit del i. En hjärtlig grupp där allt kunde öppnas upp oavsett tidigare motstånd. Jag är så tacksam.
// Jenny Sandfors