ulrikahederberg

Bubblan sprack!

För 16 år sedan fick vi två dödsfall inom familjen. Det slängde mig rakt in i en livskris. Alla mina tidigare händelser och sorger i livet hann ifatt mig. Jag ifrågasatte allt, mig själv, mina relationer, mina val i livet, ja ALLT. Där började min resa med att hitta mitt sanna jag, vem jag innerst inne är och hur jag vill leva mitt liv.

Tänk att få se ett samhälle där alla vågar slänga sina föreställningar om hur de "borde" leva och istället följa sin inre längtan om hur de egentligen vill leva.

Jag räckte inte till

Tidigare sprang jag på i en stressad vardag där jag upplevde att jag inte räckte till varken hemma eller på arbetet. Jag hade ett konstant dåligt samvete. Tempot var högt och bristen på tid för återhämtning var minimal. Att dessutom vara en högpresterande "duktig flicka" och högkänslig som hade svårt att säga nej gjorde inte pressen mindre.  

Jag satt fast i gamla föreställningar

Att vara yrkesarbetande tvåbarnsmamma med en svårt förståndshandikappad son, fanns inte mycket tid för att stanna upp och reflektera (trodde jag). Jag satt fast i gamla mönster och föreställningar om hur livet skulle vara och att jag borde vara tacksam och nöjd med vår höga levnadsstandard och med det chefsjobb som jag hade. Men jag gick som på autopilot och ofta kändes det som en "kamp".

Idag lever jag ett liv utan stress

Idag följer jag min inre längtan och inte andras förväntan. Jag har identifierat och slängt många begränsande föreställningar om mig själv och livet. Jag har återhämtat min kraft och min tro på mig själv. Jag har de senaste åren varit ledig alla lov med sönerna. Jag arbetar med det som jag tycker är lustfyllt och glädjefullt och jag har idag balans i livet.

Idag inspirerar jag företagskvinnor✨

Många vill skapa en förändring bort från en stressad tillvaro men de låter sig ofta hindras av gamla föreställningar och rädslor. 

Därför skapade jag Soulful Life & Business för att dela med mig av de kunskaper och erfarenheter jag har fått under de här 16 åren för att skapa inre och yttre frihet. Kurser och medlemskap som stödjer företagskvinnor i sin utveckling till att våga följa sin inre längtan och skapa mer frihet i sina liv.

Min tro är att om alla följer sin unika väg och gör det de brinner för så skulle många människor må betydligt bättre i vårt samhälle, det skulle minska depressioner och utmattningssymptom.

Utbildningar

Ulrika är född 1970 och har ledarskapsutbildning i grunden. Hon har varit coachande chef med personalansvar i många år. Ulrika var framgångsrik inköpschef för 220 butiker i Norden med miljonbelopp i budget. 2007 skolade hon om sig och bytte inriktning till handledare inom personligt växande och digitalt företagande. 

Utbildningar:
Psykosyntes, Instant Transformation, Access Bars, Kasam via BRIS, Medveten Andning, Energiterapi, Soulful Transformation Work, EFA, Digital Akademin, Facebook Ads Masterclass, Copysystemet 2.0