ulrikahederberg

Bubblan sprack!

För 14 år sedan fick vi två dödsfall inom familjen. Det slängde mig in i en livskris. Alla mina tidigare händelser och sorger i livet hann ifatt mig. Jag ifrågasatte allt, mig själv, mina relationer, mina val i livet, ja ALLT. Där började min resa med att hitta mitt sanna jag och vem jag innerst inne egentligen är och hur jag skulle vilja leva mitt liv.

Jag räckte inte till

Tidigare sprang jag på i en stressad vardag där jag upplevde att jag inte räckte till varken hemma eller på arbetet. Jag hade ett konstant dåligt samvete. Tempot var högt och bristen på tid för återhämtning var minimal. Att dessutom vara en högpresterande "duktig flicka" och högkänslig som hade svårt att säga nej gjorde inte pressen mindre.  

Jag satt fast i gamla föreställningar

Att vara yrkesarbetande tvåbarnsmamma med en svårt förståndshandikappad son, fanns inte mycket tid för att stanna upp och reflektera (trodde jag). Jag satt fast i gamla mönster och föreställningar om hur livet skulle vara och att jag borde vara tacksam och nöjd med vår höga levnadsstandard och med det chefsjobb som jag hade. Men jag gick som på autopilot och ofta kändes det som en "kamp".

Idag lever jag ett liv utan stress

Idag följer jag min inre längtan och inte andras förväntan. Jag har identifierat och slängt många begränsande föreställningar om mig själv och livet. Jag har återhämtat min kraft, min tro på mig själv och mitt värde. Jag har de senaste fem åren varit ledig alla lov med barnen. Jag arbetar med det som jag tycker är lustfyllt och givande och jag har idag balans i livet. Idag kan jag stå fullt ut i min högkänslighet och vet att det är en gåva.

Varför startade jag Soulful Life & Business?

Många har frågat mig hur jag hade modet att bryta upp och förändra mitt liv. Många vill skapa en förändring bort från en stressad tillvaro men de låter sig hindras av föreställningar och rädslor. En del vet inte riktigt heller vad de vill, men känner att något saknas i livet. 

Därför har jag skapat Soulful Life & Business för att dela med mig av de kunskaper och erfarenheter jag har fått under de här 14 åren och som jag vet fungerar. Kurser som stödjer dig i din utveckling till att våga följa din inre längtan.

Min tro är att om alla följer sin unika väg och gör det de brinner för så skulle många människor må betydligt bättre i vårt samhälle, det skulle minska depressioner och utmattningssymptom. Vill du veta mer så hör av dig.

Varma hälsningar

Ulrika Hederberg

Tänk att få se ett samhälle där alla vågar slänga sina föreställningar om hur de "borde leva" och istället följa sin inre längtan om hur de verkligen vill leva.

Ulrika är född 1970 och har ledarskapsutbildning i grunden. Hon har varit coachande chef med personalansvar i många år. Ulrika var framgångsrik inköpschef för 220 butiker i Norden. 2007 skolade hon om sig och bytte inriktning till handledare inom personlig utveckling och digitalt företagande. 

Ulrika är bl.a. utbildad i Psykosyntes, Instant Transformation, Access Bars, Kasam via BRIS, Medveten Andning, Energiterapi och nu under utbildning i Soulful Transformation Work.