ulrikahederberg

Räcker du inte till?
✽ Har du höga krav på dig själv?
✽ Finns du alltid till för allt och alla?
✽ Vill du mycket, men du räcker inte till? 

Då har du troligtvis en inre Prestationsprinsessa som piskar på dig med allt du borde göra och hinna med. Varmt välkommen till kursen där du får lära känna din inre Prestationsprinsessa för att skapa en vardag där du faktiskt räcker till.

Ulrika Hederberg

"En kurs utöver det vanliga.
En kurs som verkligen förändrar ens liv." / / Mia

Att gå från att styras av din inre Prestationsprinsessa till att följa din inre sanna röst är magiskt. Det är då du går från otillräcklighet till självklarhet. Då vet du vad ditt nästa steg är och vad du behöver för att skapa balans, välmående och framgång i ditt liv.

"Jag är så fascinerad över att det med hjälp av de frågeställningar och skrivövningar som ges i kursen är möjligt att komma till så många insikter om mig själv och mina reaktioner. Det här är en av de allra bästa kurser jag gått och jag kommer alltid att ha nytta av den." // Patricia 

Om kursen

Du kommer få lära känna din inre Prestationsprinsessa, du kommer att veta allt om henne. Allt från i vilka situationer hon aktiveras, varför, rädslor, trosuppfattning, agerande och mycket mer. Kursen är interaktiv dvs. du använder dig av veckans övning i vardagen. Du kommer att bli specialist på just din Prestationsprinsessa och lära dig leda henne och inte tvärtom. Vilket kommer att generera i ett större inre lugn och att du gör medvetna val i din vardag som du mår bra av.

Resultat

Du får en kickstart i hur du tar kontroll över din Prestationsprinsessa, vilket kommer att leda dig från otillräcklighet till självklarhet. 

"Fantastiskt lärorikt att stanna upp så här varje dag och analysera sig själv. Jag har fått många nya insikter om mitt eget sanna jag. Vad/hur jag vill och inte."
- Paulina -

Upplägg

Under hela kursperioden har du en skrivkompis. Ni läser och kommenterar varandras skrivdokument varje vecka, ett viktig och uppskattat verktyg. Du har även tillgång till en Facebookgrupp där du kan ställa eventuella frågor som dyker upp samt att vi har fyra gruppsamtal online.

Vecka 1 till 4

 • Du identifierar din Prestationsprinsessa med övningar du får varje söndag.

Vecka 5 till 7

 • Nu agerar du och bryter de mönster som inte längre gynnar dig. 

Vecka 8 till 9

 • Du identifiera dina energitjuvar
 • Du sätter gränser

Vecka 10

Avslutning

Uppskattad tid

 • Kursen pågår i 9 veckor. 
 • Avsätt 30-45 min varje söndagkväll för veckans övning. Sedan har du övningarna med dig under veckan i din vardag.
 • Avsätt 30 min varje kväll för att skriva om dina reflektioner från dagen och för att läsa din kurskamrats skrivdokument - gäller de första 4 veckorna.

Vem passar kursen?

Den passar dig som:
 • Ofta känner dig stressad och inte hinner med det du vill.
 • Tvivlar på dig själv och inte vågar följa din inre röst.
 • Har varit utmattad och inte vill hamna där igen.
 • Är högkänslig och upplever att du inte räcker till.

Kursstart

Just nu finns inget datum satt. Hör av dig om du är intresserad.

Hur har det varit för dig att ha en skrivkamrat,
vad har det gett dig?

"Fantastiskt, vilket stöd man känner! Och vilket förtroende man får för varandra när man delar med sig av sina upplevelser och känslor. Kändes läskigt i början, men nu är det väldigt lärorikt. Och vad mycket jag känner igen i den andres berättelse, skönt. Tidigare har jag känt mig så konstig. Men det visar sig att vi är många konstiga i så fall :-) Den här igenkännelsen är en viktig bekräftelse för mig och behövs i arbetet med min Prestationsprinsessa." // Paulina 

Vem är jag som håller i kursen?

Jag brinner för utveckling, utan utveckling stagnerar jag. Jag älskar att få inspirera kvinnor till att utvecklas och växa i sin potential. 

Jag är en högkänslig och högpresterande kvinna - en Prestationsprinsessa - mitt i livet. För 12 år sedan hamnade jag i en livskris som förändrade mitt liv. Den fick mig att hoppa av det stressande hamsterhjulet och ta livet och mig själv på allvar och med lätthet.

Idag lever jag utifrån min inre längtan. Jag har lärt mig att förstå och hantera både min Prestationsprinsessa och min högkänslighet och det är vad jag idag lär ut till andra som är där jag var. Kan jag, så kan du. 

Varm hälsning ❤️
Ulrika

Vill du läsa mer om mig KLICKA HÄR

Ulrika Hederberg
Ulrika Hederberg

Sagt om Ulrika som kursledare: 
"Ulrika, du är så peppande och fantastisk som kursledare! Det här är din grej, du är riktigt bra på detta. Kursen är upplagd på ett trevligt och avslappnat, nästan kravlöst sätt, vilket är en förutsättning för att det ska fungera för oss som har våra Prestationsprinsessor som styr och ställer med oss annars."
// Paulina

Sagt om kursen av tidigare deltagare

"Jag är så fascinerad över att det med hjälp av de frågeställningar och skrivövningar som ges i kursen är möjligt att komma till så många insikter om mig själv och mina reaktioner. Det här är en av de allra bästa kurser jag gått och jag kommer alltid att ha nytta av den."
- Patricia -

"En kurs utöver det vanliga. En kurs som verkligen förändrar ens liv."
- Mia -

"Så spännande, jag ångrar inte en sekund av kursen. Jag har fått verktyg som kommer hjälpa mig att gå vidare med huvudet högt och prinsesskronan på rätt plats."
- Linda - 

"En suverän kurs som har gett mig insikter om mig själv och verktyg till att fortsätta jobba med i vardagen."
- Elisabeth F -

"En kurs som lär dig att dra nytta av Prestationsprinsessans goda och mindre bra egenskaper. Det var inte enkelt alla gånger. Kräver din insats men du får dubbelt upp tillbaka av dig själv efterhand."
- Elisabeth H -

"Min nya bästa vän är min Prestationsprinsessa. Hon var tidigare min värsta mardröm. Testa kursen! Du kommer inte att ångra dig."
- Paulina -

"Funderar du på om du har en Prestationsprinsessa? Då har du antagligen en. Jag trodde att jag hade koll på henne men efter kursen inser jag att hon gick igång utan att jag var medveten om det. Nu har jag lärt mig massor om mig själv och hur jag kan acceptera henne, välja om jag ska använda henne eller inte. Jag har också lärt mig upptäcka andras Prestationsprinsessor och behöver inte bli triggade av deras utan kan välja om jag vill hänga på eller inte. Tidigare blev jag oerhört triggad, tävlingsmänniska som jag är."
- Ann Sofie -

Intervju med Mia som har gått kursen:

Intervju med Paulina som har gått kursen: