ulrikahederberg

Sluta Självsabotera
och bli den du är!

Vi har alla ett gäng självsabotörer inom oss som vill skydda oss från att misslyckas (eller lyckas). När du blir medveten om de tankar som håller dig tillbaka i livet så kan du acceptera och omfamna dem för att sedan skapa den förändring du vill se. Det ger dig större självkänsla och självkärlek.

// Ulrika Hederberg

"Att försöka sammanfatta de här veckorna känns som en väldigt diger uppgift. Jag har lärt mig så mycket om mig själv, det är inte klokt! Tänk att jag gått runt så många år utan att direkt lära känna mig själv. Många pusselbitar har fallit på plats under veckorna som gått. Mycket jag tyckt har varit konstigt, har fått sina förklaringar” - Elin Grahn, kursdeltagare.

Låt inte självsabotörer hålla dig tillbaka i livet!

Mellan dig och det du verkligen vill ha i livet, står dina självsabotörer. Så länge du är omedveten om dina självsabotörer, styr de dig. Du tror på tankarna de levererar till dig och på så sätt hindrar självsabotörerna dig från det du verkligen vill ha i livet, det du längtar efter. Allt från mindre stress till att nå framgång i ditt företag.

Såhär kan det låta:

"Du kommer aldrig kunna försörja dig på din dröm!"
"Snart kommer de komma på dig att du är en bluff och egentligen inte kan det du lovar."
"Vad ska andra tro om du uttrycker dig så flummigt, du gör bort dig totalt!"
"Så där kan du inte synas online, du behöver vara fixad och stylad innan du visar dig."
"Vem är du som tror att du ska lyckas med den här kursen det finns så många andra som gör det bättre?"

Ta fram dem i ljuset!

När du blir medveten om dina självsabotörer och lär dig att omfamna och acceptera dem så kan du vända dem till att bli dina självhjälpare. HUR? Jo, de blir värdefulla vägvisare som visar dig vad som hindrar dig från att våga vara den du är och skapa det liv du faktiskt längtar efter.

Jag är överväldigad över den positiva effekten skrivandet har gett både mig som person men även mig i mitt företagande. Ingenting är omöjligt!
// Pia Vevle

Som en mirakelkurs! Jag önskar att alla i min omgivning skulle få chans att gå den här kursen. Vill du få chans att hitta tillbaka in i dig själv, att känna ett lugn och en styrka i dig själv - då ska du gå den här kursen. Det är också en kurs som inte tar slut på sista kursdagen, du har nytta av den resten av livet.
// Erica Eklund

Otroligt träffande och nödvändig för min personliga tankeutveckling. Bra kurs, bra takt, extra plus för att helgerna var fria övningar - det släppte lite av prestationskraven att leverera och gav mig lite vila. Absolut bäst är möjligheten till feedback direkt i texten! 
// Nahrin

Känslan av att bli sedd och någon som ser det jag inte ser i mina ord/tankar. Många nya infallsvinklar , skulle vilja ha dig inopererad i min hjärna.
// Evelyn

Hur går online kursen till?

 • Under 27 dagar arbetar du med dina självsabotörer i en strukturerad SKRIVPROCESS vid din dator.
 • Varje morgon kl.05.00 får du ett mail med en ny självsabotör som du skriver om. 
 • Du får en skrivkompis och ni läser och kommenterar varandras texter varje dag måndag till fredag i ett skrivdokument som ni båda kommer åt online. 

Tid

Räkna med att avsätta ca.30 min varje dag till att skriva och läsa, då du varken är stressad eller blir störd. Vi har fyra gruppsamtal (á 1 timme) där vi delar med oss av våra erfarenheter och tankar runt våra sabotörer som vi har utforskat under veckan.

 • Gruppsamtal 1 
 • Gruppsamtal 2 
 • Gruppsamtal 3 
 • Gruppsamtal 4 

Vad får du för resultat?

 • Ett inre lugn och ökat välbefinnande.
 • Ökad självkännedom och självkärlek.
 • Lärdomen att inte låta tankarna styra dig.
 • Större acceptans och förståelse för dig själv och andra.

Kursen är inte för vem som helst.

Den här processen är inte för vem som helst. Den är till för dig som verkligen vill och kan avsätta tid för din utveckling under 27 dagar. För dig som är redo att AGERA för att skapa en förändring. För dig som vet att allt ligger inom dig själv. Du känner att det är dags för dig att bli den du är och det du vill uppnå i livet. Du känner att du har så mycket mer att ge. Är det du så tveka inte. 

Vad behöver du?

 • Tid varje morgon eller kväll för att läsa och skriva.
 • En dator och mailadress som du har tillgång till varje dag.

Kurstart

Skriv upp dig på intresselistan så hör jag av mig.

Hur har Ulrika varit som kursledare?

Ulrika är en alldeles fantastisk kursledare. Öppenhet, ärlighet och sårbarhet är ord som kommer till mig. Hon är ett fantastiskt stöd i en kurs som många gånger är jobbig att ta sig igenom. Ulrikas personlighet har hjälp mig att våga vara helt öppen, ärlig och sårbar.
// Erica Eklund

Ulrika är så professionell och kunnig i det hon gör. Hon har verkligen lagt upp denna kurs på ett super bra och pedagogiskt sätt. 
// Mia Dahlbäck

Fantastisk! Ulrika är en förebild och någon att se upp till i profession. En människa jag gärna skulle tänka mig att spendera tid med, en sann inspiratör.
// Jeanette Lindberg

Ulrika har på ett klokt sätt och utan pekpinnar handlett oss kursare i våra egna processer.
// Pia Vevle

.