ulrikahederberg

Nästa start 30 april via din dator online

Vad är din spontana upplevelse av kursen?
"Fantastiskt lärorikt att stanna upp så här varje dag och analysera sig själv. Jag har fått många nya insikter om mitt eget sanna jag. Vad/hur jag vill och inte."

Hur har det varit för dig att ha en skrivkompis, vad har det gett dig? 
"Fantastiskt, vilket stöd man känner! Och vilket förtroende man får för varandra när man delar med sig av sina upplevelser och känslor. Kändes läskigt i början, men nu är det väldigt lärorikt. Och vad mycket jag känner igen i den andres berättelse, skönt. Tidigare har jag känt mig så konstig. Men det visar sig att vi är många konstiga i så fall :-) Den här igenkännelsen är en viktig bekräftelse för mig och behövs i arbetet med min Prestationsprinsessa."
// Paulina 

Innehåll

Du kommer få lära känna din inre Prestationsprinsessa, du kommer att veta allt om henne. Allt från i vilka situationer hon aktiveras, varför, rädslor, trosuppfattning, agerande och mycket mer. Kursen är interaktiv dvs. du använder dig av veckans övning i vardagen. Du kommer att bli specialist på just din Prestationsprinsessa och lära dig leda henne och inte tvärtom.

Under hela kursen har du en kurskamrat. Ni stöttar varandra via era skrivdokument som ni båda kommer åt online. Ni skriver om era reflektioner varje dag och läser varandras texter. Det är ett mycket viktigt, uppskattat och värdefullt verktyg.

Uppskattad tid

 • Kursen pågår i 7 veckor.
 • Avsätt 30 min varje söndagkväll för veckans övning. Sedan har du övningarna med dig under veckan i din vardag.
 • Avsätt 30 min varje kväll för att skriva om dina reflektioner från dagen och för att läsa din kurskamrats skrivdokument.

Kursstart

Start söndag 30 april. Avslut 18 juni, veckan innan midsommar.
Gruppsamtal:
Måndag 1 maj kl.18.00
Måndag 8 maj kl.18.00
Måndag 15 maj kl.18.00
Måndag 22 maj kl.18.00
Måndag 12 juni kl.18.00
Måndag 19 juni kl.18.00 avslutningssamtal.

Resultat

Du får en kickstart i hur du tar kontroll över din Prestationsprinsessa, vilket kommer att leda dig från otillräcklighet till självklarhet. 

"Jag är så fascinerad över att det med hjälp av de frågeställningar och skrivövningar som ges i kursen är möjligt att komma till så många insikter om mig själv och mina reaktioner. Det här är en av de allra bästa kurser jag gått och jag kommer alltid att ha nytta av den."
- Patricia -

Pris 1

Sista dag för anmälan och betalning 25 april. Efter 25 april gäller swishbetalning.

Det här ingår:

 • Tillgång till Facebookgrupp där jag finns för frågor och pepp.
 • 6 gruppsamtal för frågor och utforskande.
 • Kurskamrat som bevittnar ditt skrivdokument.

Pris 2

OBS! Begränsat antal platser. Sista dag för anmälan och betalning 25 april.
Efter 25 april gäller swishbetalning.

Det här ingår:

 • Tillgång till Facebookgrupp där jag finns för frågor och pepp.
 • 6 gruppsamtal för frågor och utforskande.
 • Kurskamrat som bevittnar ditt skrivdokument.
 • Jag coachar i ditt skrivdokument 1 gång i veckan under 7 veckor.
 • Två extra veckor med bonusövningar: 
  Övning v.8: Vad ger och tar din energi.
  Övning v.9: Att sätta gränser.

Intervju med Mia som har gått kursen:

Intervju med Paulina som har gått kursen:

Vem är jag som håller i kursen?

Jag brinner för utveckling, utan utveckling stagnerar jag. Jag älskar att få inspirera kvinnor till att utvecklas och växa i sin potential. 

Jag är en högkänslig och högpresterande kvinna - en Prestationsprinsessa - mitt i livet. För 12 år sedan hamnade jag i en livskris som förändrade mitt liv. Den fick mig att hoppa av det stressande ekorrehjulet och ta livet och mig själv på allvar och med lätthet.

Idag lever jag utifrån min inre längtan. Jag har lärt mig att förstå och hantera både min Prestationsprinsessa och min högkänslighet och det är vad jag idag lär ut till andra som är där jag var. Att lära känna min inre Prestationsprinsessa var mitt viktigaste första steg till förändring. Kan jag, så kan du. 

Varm hälsning ❤️
Ulrika

Ulrika Hederberg
Ulrika Hederberg

SAGT OM ULRIKA SOM KURSLEDARE: Se referenser KLICKA HÄR

""Ulrika, du är så peppande och fantastisk som kursledare! Det här är din grej, du är riktigt bra på detta. Kursen är upplagd på ett trevligt och avslappnat, nästan kravlöst sätt, vilket är en förutsättning för att det ska fungera för oss som har våra Prestationsprinsessor som styr och ställer med oss annars."
// Paulina

Sagt om kursen av tidigare deltagare

"Jag är så fascinerad över att det med hjälp av de frågeställningar och skrivövningar som ges i kursen är möjligt att komma till så många insikter om mig själv och mina reaktioner. Det här är en av de allra bästa kurser jag gått och jag kommer alltid att ha nytta av den."
- Patricia -

"En kurs utöver det vanliga. En kurs som verkligen förändrar ens liv."
- Mia -

"Så spännande, jag ångrar inte en sekund av kursen. Jag har fått verktyg som kommer hjälpa mig att gå vidare med huvudet högt och prinsess kronan på rätt plats."
- Linda - 

"En suverän kurs som har gett mig insikter om mig själv och verktyg till att fortsätta jobba med i vardagen."
- Elisabeth F -

"En kurs som lär dig att dra nytta av Prestationsprinsessans goda och mindre bra egenskaper. Det var inte enkelt alla gånger. Kräver din insats men du får dubbelt upp tillbaka av dig själv efterhand."
- Elisabeth H -

"Min nya bästa vän är min Prestationsprinsessa. Hon var tidigare min värsta mardröm. Testa kursen! Du kommer inte att ångra dig."
- Paulina -

"Funderar du på om du har en Prestationsprinsessa? Då har du antagligen en. Jag trodde att jag hade koll på henne men efter kursen inser jag att hon gick igång utan att jag var medveten om det. Nu har jag lärt mig massor om mig själv och hur jag kan acceptera henne, välja om jag ska använda henne eller inte. Jag har också lärt mig upptäcka andras Prestationsprinsessor och behöver inte bli triggade av deras utan kan välja om jag vill hänga på eller inte. Tidigare blev jag oerhört triggad, tävlingsmänniska som jag är."
- Ann Sofie -