ulrikahederberg
högkänsliga och  meningen med livet

Hitta din passion, ditt syfte, din mening i livet...

Kalla det för vad du vill. Det jag vill att du ska komma i kontakt med är det du älskar att göra, det du brinner för, det som får tiden att stå stilla, det du vill ha mer av, det du drömmer om etc.

"Jag är så glad att jag gick Hitta din passion! För mig blev det en otroligt stark och kraftfull kurs. Jag hittade tillbaka till min inre kraft och min tro på mig själv igen och
jag hittade min passion som jag lyckats tappa på vägen genom "det perfekta livet".
Jag har verkligen fått stor hjälp att hitta min passion igen så denna kurs rekommenderar jag verkligen!" // Nina Karlsson

Jag vet inte vad jag vill...

Mångas frustration är att de inte vet vad de egentligen vill, vad de är bra på och vad de brinner för. Många trivs inte med sitt arbete och en del skulle vilja starta eget, men vet inte inom vad. Så de blir fast, kvar där de står och åren rullar på.

Det behöver inte bara handla om arbete. Det kan vara så att du har ett arbete du trivs med, men din fritid ger dig varken energi eller glädje. Du vill hitta det som väcker din inre glöd.

Tänk att på kvällen få längta till nästa dag...

Att få gå till ett arbete där dina styrkor kommer till sin rätt, där du kan få vara ditt allra bästa du. Tänk att få längta hem efter arbetet för att du knappt kan vänta på att få slänga dig in i ditt brinnande intresse. Visst vore väl det underbart!

I kursen får du en mängd övningar som hjälper dig att lägga ditt pussel till att hitta din passion, din potential, din livsuppgift. Allt finns inom dig.

För vem passar kursen?

  • För dig som vill utforska din potential och det du verkligen älskar att göra.
  • För dig som funderar på att starta eget men vet inte riktigt inom vad. 
  • För dig som inte trivs i ditt nuvarande yrke och vill utforska vad du skulle vilja arbeta med.

Vad får du för resultat?

Målet med kursen är att du ska ha en klar bild över vem du är, vad du älskar att göra och vad du vill ha mer av i ditt liv. 

Hur går det till?

Varje vecka får du en videofilm och övningar som du får inloggning till via mail. Du gör övningarna på egen hand och skriver svaren i ett dokumet på din dator.

Kursinnehåll?

Vi lägger ett "pussel" för att hitta din potential, din passion, din mening. Varje vecka i 9 veckor får du en mängd övningar som hjälper dig att hitta fram till dina svar. Du kommer att se ditt mönster och få svaren som leder dig framåt till en avslutande sammanfattning.

Vad behöver jag?

  • Mail dit du får din inloggning.
  • En dator för att göra kursövningarna varje vecka.

Startdag

5 juni vid din dator.

PRIS - Investering

Självstudiekurs 1.900 kr

Självstudiekurs som inkluderar en genomläsning och en skriftlig återkoppling av ditt skrivdokument 2.900 kr 

NÖJDHETSGARANTI
Jag vill att du ska vara trygg med din investering.  Du har 2 veckas ångerrätt. För full återbetalning måste du frånsäga dig kursen innan vecka 3 påbörjas. Så fort du har fått uppgifterna till vecka 3 så gäller ingen återbetalning. Skulle du bli sjuk och inte kunna fortsätta kursen får du pengarna tillbaka mot uppvisande av läkarintyg för de veckor du inte har genomfört.

Sagt av kursdeltagare:

"En ögonöppnare. Man har alla svaren inom sig. När man i övningarna tvingas reflektera och skriva ner dem, framträder svaren så tydligt att det känns i hela kroppen."   
// Lina 

"Jag tycker övningarna var bättre än förväntat, väl genomtänkta och mycket givande. Det finns en röd tråd i kursen. Om det nu nu inte sker förändring i mitt liv så beror det bara på mig själv. Man kommer ingenstans om man inte tar actions!"
// Petra

"Vart är du på väg? 10 poäng: Du färdas ifrån något invant, tryggt men otillfredsställande mot din livs dröm, det du brinner för, din passion!"
// Mikael

"Kursen fick mig att verkligen fundera över hur jag egentligen vill ha mitt liv. För att få en idealisk vardag som man är riktigt nöjd med måste man ju först veta konkret vad det är man behöver och vill ha och det vet jag nu."
// Maria

"En rolig, nyttig och inspirerande kurs som får dig att hitta dig själv och din inre längtan. Varierade övningar får dig att bli medveten om vad dina starkaste egenskaper är, vad din dröm är, vad som är viktigt för dig i livet etc. Kursen ger dig verktyg att ta steg vidare för att nå din dröm."
// Åsa

"Kul att tänka genom de olika frågorna. Låta det hela bli en process. Kan vara viktigt att tala om i början. Att det ska få ta tid. I början ville jag ha ett snabbare resultat men på slutet blev det så tydligt. Jag tycker att det var så roligt att få feedback från Ulrika. Bra kommentarer som gör att jag tänkte vidare och också började göra mer. Bra uppbyggt för att skapa processen så att resultatet kommer från mig själv. Ger en självboost att det kommer från mig själv."
// Patricia

Vem är jag som håller i kursen?

Jag är en högkänslig och högpresterande kvinna mitt i livet. För 12 år sedan hamnade jag i en livskris som förändrade mitt liv. Den fick mig att hoppa av det stressande ekorrehjulet och ta livet och min inre längtan på allvar.

Idag lever jag min passion och lär ut till andra hur de kan komma i kontakt med sin. Jag älskar att få inspirera människor till att utvecklas och växa i sin potential och skapa sig ett liv utifrån deras inre längtan och behov.

Varm hälsning ❤️
Ulrika

Ulrika Hederberg
Ulrika Hederberg

GRATIS TILL DIN MAIL

Här får du tips på hur du kommer i kontakt med din passion, det du brinner för. Fyll i dina uppgifter så får du det direkt till din mail.

HAR DU EN FRÅGA?