ulrikahederberg
frigör dina pengablockeringar

30 DAGAR - Frigör dina pengablockeringar

Vill du på ett lustfyllt och lekfullt sätt frigöra dina pengablockeringar?
Många av oss har dem mer eller mindre. Men nu släpper vi på spärrarna för att komma in i rätt känsla och rätt vibration så att vi kan attrahera mer av det vi vill ha i våra liv.

Hur?

Vi gör det genom att bejaka vår lekfullhet. Lekfullheten gör att vi släpper blockeringar och föreställningar om vad som går eller inte går. Vi gör som vi gjorde när vi var barn, innan vi fick alla våra begränsningar. Vi låtsas och vi gör det på riktigt. Vi hänger oss åt fantasin, den kommer att skapa en härlig känsla inom dig om hur det är att ha obegränsat med pengar. Den känslan kommer att skapa förändringar i och utanför dig. Visst låter det lustfyllt!

Inte för vem som helst

Det här är bara för dig med öppet sinne och hjärta. För dig som vill utforska din fantasi, dina begränsningar och dina möjlighet. För dig som har tid att gå in i känslan varje dag för att skapa din vibration.

Resultat

Du har inget att förlora, bara att vinna. Resultatet är upp till dig, hur mycket du lägger in i leken. Men jag kan garantera dig att du kommer att få insikter om hur du ser på pengar, känner inför pengar, vad du spenderar dina pengar på, hur din kreativitet utmanas etc. Men du kommer framförallt att ha KUL! 

Hur går det till?

  • Du betalar vilken summa du vill här nedan, ditt val.
  • Du får ett mail med en bankcheck (ingen riktig) varje dag i 30 dagar.
  • Du får tillgång till en sluten Facebookgrupp. Där delar vi med oss av vad vi spenderar våra pengarna på. Vi finns alla där för inspiration, glädjerop, reflektion och insikter som kommer att komma.
  • Har du frågor så är det i Facebookgruppen du når mig under kursen.

Komihåg!

Trots att det är en lek så är det viktigt att du - som när vi var barn - går in i känslan som att det faktiskt är på riktigt. Vad skulle du vilja köpa om du hade en äkta bankcheck i handen på flera tusentals-, hundratusentals-, miljoner kronor? Visst väcker bara den tanken pirrande känslor!

Start

1 maj och betalning sker med swish senast 30 april.

PRIS

GRATIS eller  betala en mindre summa.

Vill du hänga på
så är det bara att boka!

Sprudlande hälsningar
Ulrika Hederberg

Ulrika Hederberg
Ulrika Hederberg