ulrikahederberg

Hitta din passion, ditt syfte, din mening i livet.

Kalla det för vad du vill. Det jag vill att du ska komma i kontakt med är det du älskar att göra, det du brinner för, det som får tiden att stå stilla, det du vill ha mer av, det du drömmer om.

Jag vet inte vad jag vill...

Många av mina kursdeltagares frustration är att de inte vet vad de egentligen vill, vad de är bra på och vad de brinner för. Många trivs inte med sitt arbete och en del skulle vilja starta eget. Så de blir fast, kvar där de står och åren rullar på.

Det behöver inte bara handla om arbete. Det kan vara så att du har ett arbete du trivs med, men din fritid ger dig varken energi eller glädje. Du vill hitta det som väcker din inre glöd.

Tänk att på kvällen få längta till nästa dag...

Att få gå till ett arbete där dina styrkor kommer till sin rätt, där du kan få vara ditt allra bästa du. Tänk att få längta hem efter arbetet för att du knappt kan vänta på att få slänga dig in i ditt brinnande intresse. Visst vore väl det underbart!

I kursen får du en mängd övningar som hjälper dig att lägga ditt pussel till att hitta din passion, din potential, din livsuppgift. Allt finns inom dig.

För vem passar kursen?

 • För dig som vill utforska din potential och det du verkligen älskar att göra.
 • För dig som funderar på att starta eget men vet inte riktigt inom vad.
 • För dig som inte trivs i ditt nuvarande yrke och vill utforska vad du skulle vilja arbeta med.

Vad får du för resultat?

Målet med kursen är att du ska ha en klar bild över vem du är, vad du älskar att göra och vad du vill ha mer av i ditt liv. Du kommer även att veta vilket yrkesområde som skulle kunna passa dig. 

Hur går det till?

 • Vi har ett uppstartsamtal via via datorn, du får länk till det via mail.
 • Varje vecka för du nya övningar som du får inloggning till via mail. Du gör övningarna på egen hand och skriver svaren i ett dokumet som jag kommer åt online.
 • Du får tillgång till en sluten Facebookgruppen där du får stöttning och hjälp framåt.

Kursinnehåll?

Vi lägger ett "pussel" för att hitta din potential, din passion, din mening. Varje vecka i 9 veckor får du en mängd övningar som hjälper dig att hitta fram till dina svar. Du kommer att se ditt mönster och få svaren som leder dig framåt till en avslutande sammanfattning.

Vad behöver jag?

 • Mail dit du får din inloggning.
 • En dator för att göra kursövningarna varje vecka.
 • En dator eller mobil för att delta på gruppsamtalen.

Startdag?

En kurs pågår just nu. Nytt datum kommer framöver. 
Fyll i dina uppgifter så hör jag av mig när nästa kursdatum är satt.

Din investering

Från 1.900 kr - Det kommer att finnas fler val vid nästa kurs upplägg.

 • Ett gruppsamtal via datorn som uppstart.
 • 9 veckors kursmaterial som hjälper dig hitta dina svar.
 • En genomläsning och skriftlig återkoppling av dina kurssvar av mig personligen efter avslutad kurs.

NÖJDHETSGARANTI
Jag vill att du ska vara trygg med din investering.  Du har 2 veckas ångerrätt. För full återbetalning måste du frånsäga dig kursen innan vecka 3 påbörjas. Så fort du har fått uppgifterna till vecka 3 så gäller ingen återbetalning. Skulle du bli sjuk och inte kunna fortsätta kursen får du pengarna tillbaka mot uppvisande av läkarintyg för de veckor du inte har genomfört.

Sagt av tidigare kursdeltagare:

"En ögonöppnare. Man har alla svaren inom sig. När man i övningarna tvingas reflektera och skriva ner dem, framträder svaren så tydligt att det känns i hela kroppen."   
// Lina 

"Jag tycker övningarna var bättre än förväntat, väl genomtänkta och mycket givande. Det finns en röd tråd i kursen. Om det nu nu inte sker förändring i mitt liv så beror det bara på mig själv. Man kommer ingenstans om man inte tar actions!"
// Petra

"Kul att tänka genom de olika frågorna. Låta det hela bli en process. Kan vara viktigt att tala om i början. Att det ska få ta tid. I början ville jag ha ett snabbare resultat men på slutet blev det så tydligt. Jag tycker att det var så roligt att få feedback från Ulrika. Bra kommentarer som gör att jag tänkte vidare och också började göra mer. Bra uppbyggt för att skapa processen så att resultatet kommer från mig själv. Ger en självboost att det kommer från mig själv."
// Patricia

Ulrika Hederberg, 47 år.
Ulrika Hederberg, 47 år.

VILL DU VETA MER OM KURSEN INNAN DU BOKAR DEN, STÄLL DIN FRÅGA HÄR, TACK!