ulrikahederberg

Är du redo att skapa din
onlinekurs eller medlemsportal?

Här kommer sista videon i serien om vad du får tillgång till i Soulbizz Academys Medlemskap. Har du fortfarande frågor om att skapa din onlinekurs eller medlemsportal efter att ha sett alla videofilmerna (som du hittar här i bloggen) tveka inte att höra av dig. Medlemskapet stänger den 30/4 och till ett unikt premiärpris som inte kommer igen så passa på om du känner att det är dags att skapa din onlinekurs eller medlemsportal. Varmt välkommen! // Ulrika Hederberg

Läs hela inlägget »

Hur du lägger upp din kurs
eller medlemsportal online

I kursen 'Lägg upp din kurs online' blir du guidad steg för steg hur du designar din kursportal eller medlemsportal med dina färger, din välkomssida, säljsidor för dina kurser. Och självklart hur du lägger upp dina kurser och tar hand om det administativa delarna som betalning, mail etc. Jag lär ut hur du gör det här i:

Den här kursen ingår i Soulbizz Academys Medlemskap som just nu är öppet för nya deltagare men stänger 30/4.

Läs hela inlägget »

Planera din onlinekurs
eller medlemsportal

I den här kursen får du lära dig att planera din onlinekurs. Du får även räkna på din försäljning och lära dig mer om säljstrategier för att får mer kunskap om vilket pris du bör sätta på din kurs eller medlemskap.

Avslutningsvis får du exempel och tips på olika utbildningsportaler och vilka jag lär ut i medlemskapet. Den här kursen ingår i Soulbizz Academys Medlemskap som just nu är öppet för nya deltagare men stänger 30/4.

Läs hela inlägget »

Ta hjälp av tekniken!

I förra videon berättade jag om hur du kan skapa en gratisprodukt och automatisera den. Nu vill vi automatisera den ytterligare ett steg så att du kan påbörja arbetet med att lägga upp din tjänst online medans tekniken gör arbetet med att samla in nya kunder på listan.

I den här kursen får du lära dig att automatisera dina sociala medier och en facebookannons. Du får veta varför det är så viktig att installera din Facebookpixel, hur den kan hjälpa dig framöver.

Den här kursen ingår i Soulbizz Academys Medlemskap som just nu är öppet för nya deltagare men stänger 30/4.

Läs hela inlägget »

Vad för typ av gratisprodukter gillar du?

Är det tips och råd eller är det en minikurs, gratis webinar, checklistor? Lägg på minnet vad du gillar för det kan även dina kunder gilla att få från dig. Jag kan varmt rekommendera dig att skapa en inspirationsmapp på din dator med sådant du vill komma ihåg och inspireras av framöver.

Så har du själv skapat någon gåva inom ditt område som du ger bort till dina kunder? Om inte, vad skulle du kunna skapa som visar på din kunskap inom ditt område?

I kursen 'Skapa och automatisera en gratisprodukt' (som ingår i medlemskapet) får du lära dig att skapa en gåva. Du får även lära dig att automatisera den så att den skickas ut automatiskt till intresserade kunder. 

Läs hela inlägget »

Att skapa en framgångsrik onlinekurs eller medlemsportal...

Handlar mycket om att lära känna din drömkund. Vad har din kund för frustration och längtan inom ditt område? Kan du kommunicera så att din kund känner sig sedd och förstår att du VET vad hon behöver för att komma förbi sitt problem, då vill hon säkerligen ha din hjälp. 

I kursen ’Identifiera & Attrahera din Drömkund’ får du lära dig hur du kan komma i kontakt med din kund och ställa frågor som får dig att verkligen lära känna din kund på djupet. Videon visar innehållet i kursen på medlemsportalen i Soulbizz Academy©

Två frågor till dig:
1. Vad är ditt område, din passion, det du vill lära ut?
2. Vem är din drömkund?

Dela gärna med dig i en kommentar.

Läs hela inlägget »

Hur du skapar en mockup (skärmbild)

Jag blir så glad när jag hittar verktyg som detta och vill gärna dela med mig (se videon). Klicka dig vidare på knappen längst ner i blogginlägget.


Oftast så använder jag mig mest av Canva när jag skapar bildmaterial. Då många av mina kunder har velat lära sig det programmet så finns även en kurs om det  i Soulbizz Academys Medlemskap. Fler kurser som finns i medlemskapet ser du här på bilden och är du intresserad av att veta mer så KLICKA HÄR

Läs hela inlägget »

Attrahera din drömkund

Om du ska attrahera din drömkund så kan det vara bra att veta vem din drömkund är. Vem skulle du verkligen gilla att arbete med? Vem ger dig energi och glädje att arbeta tillsammans med? Hur kan du hjälpa din drömkund inom ditt område?

Det finns ett stort missförstånd om att nicha sig mot en kund och ta kontakt med sin kund. Många tror att deras kunder ska tala om för dem vilken tjänst de ska erbjuda 
FEL! FEL! FEL!
Eller rättare sagt, det är inte vad jag lär ut i arbetet med att attrahera dina drömkunder. Din kund ska INTE tala om för dig vad du ska arbeta med.

Din PASSION, ditt område, det du brinner för och har kunskap inom kan ALDRIG dina kunder ändra på. Du VET vad du är bra på och vad du vill lära ut och dela med dig av till världen (är du osäker på det så kan du gå kursen Hitta din passion).

Det du ska ta reda på är VAD inom ditt område dina drömkunder behöver hjälp med och det viktigaste av allt…. 

Du ska fånga upp deras ord och meningar, deras KÄNSLOR om deras frustration och längtan inom ditt område. Du ska med andra ord lära känna dem hjärta till hjärta. Då kan du möta dem där de står och de kommer att känna att du vill och kan hjälpa dem.

Vill du lära dig mer om det här så är du varmt välkommen till en gratis online worksop  ”Attrahera din drömkund” där du får lära dig grunderna i att attrahera din drömkund. 

Vem passar workshopen?

Är du en själfull företagskvinna som inte längre köper in dig på att det måste vara svårt och tufft att driva företag. Det kryper i kroppen på dig när du hör orden kämpa och prestera hårt. Du tror inte alls på att arbeta i motstånd utan tvärtom. Du känner djupt inom dig att det borde visst gå driva företag utifrån hjärtat och med lätthet och glädje. Då passar workshopen dig. 

Läs hela inlägget »
gratis minikurs hur du skapar din webbkurs

Ska du skapa en webbkurs?

Jag hoppas att du har blivit inspirerad av de olika stegen i att ta fram en webbkurs. Visst är det många delar som ska till men allt börjar med ett första steg så vänta inte, utan börja nu idag! Låt det få ta tid och ha kul med det. Du kommer att lära dig MASSOR! 

Minikurs i att skapa din webbkurs...

Vill du få en mer fördjupad inblick i processen så ligger en länk till en minikurs där du får ännu mer kunskap via en mängd videofilmer (länk hittar du i slutet av texten). Har du frågor tveka inte att höra av dig via ett meddelande, jag finns här för att hjälpa dig komma vidare.

Och för dig som inte kan vänta och vill köra igång DIREKT så hittar du allt du behöver för att skapa din webbkurs i Soulbizz Digitala Kurser. Du betalar månadsvis och är med så länge du vill. Det är som ett smörgåsbord av kurser där du väljer den kurs du behöver just nu. Kursportalen är öppen dygnet runt och du gör kurserna hemma vid din dator, varmt välkommen!

Så vad är ditt nästa steg, ska du börja skapa din webbkurs nu? Dela med dig hur dina tankar går.

LÄNK TILL MINIKURS

Ha det bäst!
Ulrika Hederberg 

Läs hela inlägget »

Steg 10 i att skapa din webbkurs

Automatisera för att skapa mer FRIHET!

Den största anledningen till att jag blev digital företagare är att få arbete med det jag älskar och att ha FRIHETEN att styra min tid. FRIHET är ett gemensamt värdeord för mina kunder. Vi vill ha mer FRIHET att kunna ta dagen som den kommer och följa vårat FLOW! Då krävs det att vi har system som arbetar för oss.

Det här är mitt stora fokus just nu och där jag just nu även ser över smarta system som gör processen ännu bättre. Men det jag har redan idag är en serie sekvenser som leder till erbjudande om köp och där jag inte behöver närvara. 

Så hur gör du det rent konkret?

Jo, du skapar en sekvens av händelser.

  1. Du delar med dig av en gratisprodukt (exempelvis: minikurs, checklista, webinar, workshop etc.) i sociala medier och kanske även via annonser.
  2. De som laddar ner gratisprodukter får en serie uppföljande mail med mer kunskap inom ditt område som leder till ett erbjudande om en webbkurs med länk till din kursportal där de kan köpa kursen.
  3. De som har gått klart kursen får uppföljande mail om nästa steg med mer kunskap och som efter en tid leder till ytterligare ett erbjudande om en kurs mes länk till kursportalen där de kan köpa kursen.
  4. Har du gjort arbetet riktig bra och noggrant så har du även skapat en mailsekvens för dem som inte har klickat sig vidare till dina erbjudanden. 


Allt det här skapar du en gång och sedan sköts det automatiskt av de program du lagt upp det i. Du behöver såklart vara den som lägger upp det i sociala medier men även det kan du automatisera ;)  

Hur mycket har du automatiserat? Är det något du skulle vilja göra för att frigöra mer tid? I kursen "Lär dig Mailerlite" i Soulbizz Academy© får du lära dig hur du kan skapa enkla automatiseringar.

Ha en fin dag!
Ulrika Hederberg

Läs hela inlägget »

Arkiv

Länkar

-

Etiketter