ulrikahederberg

Varför är New Zenler bra?

En ny kursportal - New Zenler - har nått marknaden och jag har varit beta-testare ett tag men var inte så imponerad i början. Tyckte New Zenler var likvärdig de kursportaler som jag lär ut MEN så hände något...

Det kom funktioner som jag har SAKNAT  och dessutom VÄRDEFULLA funktioner:

 • Live Klasser för dina kursdeltagare
 • Gruppforum för dina kursdeltagare
 • Live webinar
 • Live streaming till sociala medier
 • Säljtunnlar med evergreen webinars
 • Moms på kvittot! 
 • Mailprogram

Med andra ord New Zenler har lyssnat in sina kunder och levererar!!! Det avgjorde saken, nu har jag köpt programmet. 

Vill du lära dig New Zenler?

Nu ingår en kurs om att lära sig New zenler i Soulbizz Academys Medlemsprogram. För att komma dit klickar du på knappen här nedan och vill du direkt gå till New Zenler och kolla in det KLICKA HÄR!

Läs hela inlägget »

Hur du lägger upp din kurs
eller medlemsportal online

I kursen Steg 5 blir du guidad steg för steg hur du designar din kursportal eller medlemsportal med dina färger, din välkomssida, säljsidor för dina kurser. Och självklart hur du lägger upp ditt material och tar hand om det administativa delarna som betalning, mail etc. Jag lär ut hur du gör det här i:

Den här kursen ingår i Soulbizz Academys Medlemskap.

Läs hela inlägget »

Planera din onlinekurs
eller medlemsportal

I den här kursen får du lära dig att planera din onlinekurs. Du får även räkna på din försäljning och lära dig mer om säljstrategier för att får mer kunskap om vilket pris du bör sätta på din kurs eller medlemskap.

Avslutningsvis får du exempel och tips på olika utbildningsportaler och vilka jag lär ut i medlemskapet. Den här kursen ingår i Soulbizz Academys Medlemskap.

Läs hela inlägget »

Ta hjälp av tekniken!

I förra videon berättade jag om hur du kan skapa en gratisprodukt och automatisera den. Nu vill vi automatisera den ytterligare ett steg så att du kan påbörja arbetet med att lägga upp din tjänst online medans tekniken gör arbetet med att samla in nya kunder på listan.

I den här kursen får du lära dig att automatisera dina sociala medier och en facebookannons. Du får veta varför det är så viktig att installera din Facebookpixel, hur den kan hjälpa dig framöver.

Den här kursen ingår i Soulbizz Academys Medlemskap.

Läs hela inlägget »

Vad för typ av gratisprodukter gillar du?

Är det tips och råd eller är det en minikurs, gratis webinar, checklistor? Lägg på minnet vad du gillar för det kan även dina kunder gilla att få från dig. Jag kan varmt rekommendera dig att skapa en inspirationsmapp på din dator med sådant du vill komma ihåg och inspireras av framöver.

Så har du själv skapat någon gåva inom ditt område som du ger bort till dina kunder? Om inte, vad skulle du kunna skapa som visar på din kunskap inom ditt område?

I kursen 'Skapa och automatisera en gratisprodukt' (som ingår i medlemskapet) får du lära dig att skapa en gåva. Du får även lära dig att automatisera den så att den skickas ut automatiskt till intresserade kunder. 

Läs hela inlägget »

Att skapa en framgångsrik onlinekurs eller medlemsportal...

Handlar mycket om att lära känna din drömkund. Vad har din kund för frustration och längtan inom ditt område? Kan du kommunicera så att din kund känner sig sedd och förstår att du VET vad hon behöver för att komma förbi sitt problem, då vill hon säkerligen ha din hjälp. 

I kursen ’Identifiera & Attrahera din Drömkund’ får du lära dig hur du kan komma i kontakt med din kund och ställa frågor som får dig att verkligen lära känna din kund på djupet. Videon visar innehållet i kursen på medlemsportalen i Soulbizz Academy©

Två frågor till dig:
1. Vad är ditt område, din passion, det du vill lära ut?
2. Vem är din drömkund?

Dela gärna med dig i en kommentar.

Läs hela inlägget »

Hur du skapar en mockup (skärmbild)

Jag blir så glad när jag hittar verktyg som detta och vill gärna dela med mig (se videon). Klicka dig vidare på knappen längst ner i blogginlägget.


Oftast så använder jag mig mest av Canva när jag skapar bildmaterial. Då många av mina kunder har velat lära sig det programmet så finns även en kurs om det  i Soulbizz Academys Medlemskap. Fler kurser som finns i medlemskapet ser du här på bilden och är du intresserad av att veta mer så KLICKA HÄR

Läs hela inlägget »

Attrahera din drömkund

Om du ska attrahera din drömkund så kan det vara bra att veta vem din drömkund är. Vem skulle du verkligen gilla att arbete med? Vem ger dig energi och glädje att arbeta tillsammans med? Hur kan du hjälpa din drömkund inom ditt område?

Det finns ett stort missförstånd om att nicha sig mot en kund och ta kontakt med sin kund. Många tror att deras kunder ska tala om för dem vilken tjänst de ska erbjuda 
FEL! FEL! FEL!
Eller rättare sagt, det är inte vad jag lär ut i arbetet med att attrahera dina drömkunder. Din kund ska INTE tala om för dig vad du ska arbeta med.

Din PASSION, ditt område, det du brinner för och har kunskap inom kan ALDRIG dina kunder ändra på. Du VET vad du är bra på och vad du vill lära ut och dela med dig av till världen (är du osäker på det så kan du gå kursen Hitta din passion).

Det du ska ta reda på är VAD inom ditt område dina drömkunder behöver hjälp med och det viktigaste av allt…. 

Du ska fånga upp deras ord och meningar, deras KÄNSLOR om deras frustration och längtan inom ditt område. Du ska med andra ord lära känna dem hjärta till hjärta. Då kan du möta dem där de står och de kommer att känna att du vill och kan hjälpa dem.

Vill du lära dig mer om det här så är du varmt välkommen till en gratis online worksop  ”Attrahera din drömkund” där du får lära dig grunderna i att attrahera din drömkund. 

Vem passar workshopen?

Är du en själfull företagskvinna som inte längre köper in dig på att det måste vara svårt och tufft att driva företag. Det kryper i kroppen på dig när du hör orden kämpa och prestera hårt. Du tror inte alls på att arbeta i motstånd utan tvärtom. Du känner djupt inom dig att det borde visst gå driva företag utifrån hjärtat och med lätthet och glädje. Då passar workshopen dig. 

Läs hela inlägget »
gratis minikurs hur du skapar din webbkurs

Vill du skapa en onlinekurs?

Jag hoppas att du har blivit inspirerad av de 10 olika stegen i att ta fram en onlinekurs (du hittar dem här till höger om du har missat dem). Visst är det många delar som ska till men allt börjar med ett första steg så vänta inte, utan börja nu idag! Låt det få ta den tid det behöver få ta och ha kul med det. En del skapar en onlinekurs snabbt och andra tar länre tid på sig. Men en sak är säker, du kommer lära dig MASSOR! 

Vill du ha hjälp med din onlinekurs?

Som medlem i Soulbizz Academy får du lära dig allt du har läst om i de olika stegen om att skapa en onlinekurs. Du kan börja nu på en gång om du vill. Du betalar månadsvis och är med så länge du vill, det är ingen bindningstid.

Det är som ett smörgåsbord av onlinekurser där du väljer den onlinekurs du behöver just nu beroende på var du står i processen. Medlemsportalen är öppen dygnet runt och du gör kurserna hemma vid din dator. 

Varmt välkommen om det resonerar rätt i dig!

Ha det bäst!
Ulrika Hederberg 

Läs hela inlägget »

Steg 10 i att skapa din onlinekurs

Automatisera för att skapa mer FRIHET!

Den största anledningen till att jag blev digital företagare är att få arbete med det jag älskar och att ha FRIHETEN att styra min tid. FRIHET är ett gemensamt värdeord för mina kunder. Vi vill ha mer FRIHET att kunna ta dagen som den kommer och följa vårat FLOW! Då krävs det att vi har system som arbetar för oss.

Det här är mitt stora fokus just nu och där jag just nu även ser över smarta system som gör processen ännu bättre. Men det jag har redan idag är en serie sekvenser som leder till erbjudande om köp och där jag inte behöver närvara. 

Så hur gör du det rent konkret?

Jo, du skapar en sekvens av händelser.

 1. Du delar med dig av en gratisprodukt (exempelvis: minikurs, checklista, webinar, workshop etc.) i sociala medier och kanske även via annonser.
 2. De som laddar ner din gratisprodukt får en serie uppföljande mail med mer kunskap inom ditt område som leder till ett erbjudande med länk till en onlinekurs i din kursportal där de kan köpa onlinekursen.
 3. De som har gått klart onlinekursen får uppföljande mail om nästa steg (om du har ett nästa steg) med mer kunskap och som efter en tid leder till ytterligare ett erbjudande om en onlinekurs.
 4. Har du gjort arbetet riktig bra och noggrant så har du även skapat en mailsekvens för de som inte har klickat sig vidare till dina erbjudanden. 


Allt det här skapar du en gång och sedan sköts det automatiskt av de program du lagt upp det i. Du behöver såklart vara den som lägger upp det i sociala medier men även det kan du automatisera 

Hur mycket har du automatiserat? Är det något du skulle vilja göra för att frigöra mer tid? Som medlem i Soulbizz Academy får du lära dig detta.

Ha en fin dag!
Ulrika Hederberg

Läs hela inlägget »

Arkiv

Länkar

-

Etiketter