ulrikahederberg
Att manifestera pengar, attraktionslagen.

Varför du ska vara specifik
med dina önskningar?

Det här inlägget blev en fortsättning på föregående som du hittar HÄR (del 1)

Du behöver inte vara specifik i allt, då vissa önskningar för dig inte har en betydelse var eller hur det ser ut. Exempelvis om du önskar dig ett hus. Du kanske vet i vilket land och område du vill bo och hur stort hus samt tomt du vill ha. Sen är du öppen för vad som kommer till dig. Men låt mig ge dig ett mycket vanligt exempel om pengar.

Om du önskar dig MER PENGAR så blir det en för generell önskan. Det innebär att om jag skänker dig 100 kr så har du mer pengar och din önskan är uppfylld, eller hur! Därför kan det vara bra att sätta en exakt summa du vill uppnå eller varför inte önska och skriva MINST XX-kronor i månaden. Sen kan det även vara bra att ytterligare specificera att du vill ha det i PENGAR. För det kan komma värdefulla saker till dig men som inte är i formen pengar. 

Styr dina inkomster...

Som företagare kan du bli ännu mer specifik. Hur mycket önskar du tjäna på passiva inkomster, hur mycket önskar du tjäna på coaching, hur mycket önskar du tjäna på föreläsningar etc.

För det kanske är så att du vill ha den största inkomsten på dina passiva inkomster men om du inte är tydlig i det så kan det sluta med att du tjänar pengarna på ex. coachning. Vilket absolut inte är fel men den frihet du ville ha försvinner i många samtalstimmar. 

Men har det ingen betydelse för dig var du lägger din tid så önska dig en årssumma och välkomna allt som kommer för att skapa det inflödet.

Det ska resonerar rätt i dig!

Den summa du ber om behöver du även känna känslomässigt positivt inför. Du ska känna att den är möjlig att få. Det ska pirra igång på ett positivt sätt i magen och du ska känna en glädjefylld förväntan och lust till att ta emot dem idéer som kommer till dig för att manifestera din önskan.

Om du sätter en summa som du inte kan vara i kontakt med och som du känner negativa känslor inför och får tankar som; att det där kommer aldrig att gå. Dvs. du tror inte på det. Ja då är den summan för långt ifrån din inre vibration och kommer blir svår att uppfylla. Då behöver du ändra på summan.  Med tiden (och hur mycket du arbetar med att frigöra de trosuppfattningar du har köpt in dig på om pengar) så kommer du kunna öka din summa.

Och du....det är inte pengarna i sig som kommer att ge dig glädje utan det är vad du kan få och göra med pengarna som ger dig glädje, så tänk på det och känn hur underbart det skulle vara.

Lek, lek, lek med det...

Lel, lek, lek med det. Och komihåg att jag delar med mig av mina erfarenheter och "min sanning". Du väljer vad du vill ta till dig och leka med och resten slänger du. Jag är inte här på jorden för att övertyga någon, du har kunskapen inom dig, du vet vilken väg du behöver gå och vad du vill utforska. Jag delar med mig för att inspirera, all kärlek till dig❤️

Ps. Väcker inlägget känslor?

Så bra! Det finns massa bra information i dem känslor  du får. Bejaka det och ha viljan att med nyfikna ögon se på vad det är som väcks i dig. Alla känslor vi har är en kompass som visar om vi är i linje med vårt inre sanna jag.

Självklart plockar jag endast ut fragment ur hur du kan arbeta med attraktionslagen. Du manifesterar hela tiden med dina tankar men jag vill visa hur det går att fokusera på utvalda delar för att manifestera dem snabbare. Men har du exempelvis pengablockeringar så kommer det gå trögare att manifestera pengar. Men det ska jag skriva om en annan dag. Ha det bäst!

Läs hela inlägget »

Igår bokade jag in en dag med mig själv. Jag behövde det som den högkänsliga själ jag är. Min kropp är tydlig med vad jag behöver. Tidigare lyssnade jag inte in min kropp, men nu gör jag det och då laddar jag upp min energi betydligt snabbare. Jag fick en underbart fin dag.

Dröm- och tacksamhetsbok

Jag fick en ingivelse under morgonen att titta i mina tidigare skrivböcker mina sk. ”Dröm- och tacksamhetsböker”. Det är alltid lika roligt att se hur jag manifesterar det jag längtar efter. Min tanke om Soulbizz Academy kom till mig för ca. 2,5 år sedan. Under 2018 ser jag hur det växte fram med skisser på hur jag ville ha upplägget och tänk att jag idag har förverkligat det! Tacksam!

Var i kontakt med din längtan varje dag

När jag av någon märklig anledning glömmer bort att skriva om mina drömmar och om det jag är tacksam för så saktas manifesterandet ner. Det är inte märkligt att manifesterandet saktas ner (för det gör det om du inte ger det uppmärksamhet) utan det märkliga är att jag av någon anledning glömmer bort att skriva ;) För det behöver göras, helst dagligenom om du vill att det ska manifesteras ”snabbare”. Det vi har fokus på VÄXER och ja det är ingen skröna utan det är ta mig fasiken SANT (komihåg, köp bara in dig på min sanning om det resonerar rätt i dig ;) 

Att lyssna in och följa känslan
snabbar på manifestationen

Senaste två månaderna har jag lyssnat in lite extra och följt mitt inre i vad jag velat göra. Jag kände en lust till att arbeta personligen tillsammans med mina drömkunder (tidigare har jag mest arbetat med grupper). Så där la jag mitt fokus, att träffas och arbeta tillsammans med mina drömkunder. Det har attraherat in nya fina själfulla företagskvinnor som vill mötas upp och arbeta tillsammans med mig. Jag är så innerligt tacksam för det och att jag kunde manifestera det så snabbt och med lätthet, tack! (medan jag skrev detta fick jag en förfrågan om samtal på LinkedIn som jag knappt är aktiv på).

Skriv så ofta du kan!

Så vad jag vill skicka med dig är att: SKRIV ner det du vill ha och längtar efter, helst varje dag! Var specifik i din önskan så att universums guider kan leverera idéer och möjligheter till dig som matchar din önskan. Du behöver kliva in i känslan som att du redan är där för då skapar du den viktiga vibration du behöver sända ut för att attrahera det du vill ha. Och komihåg att det är som vilken beställning som helst, var specifik och tydligt med vad du vill ha annars kan du få något helt annat ;) 

Dela gärna med dig i en kommentar hur du arbetar med att manifestera det du vill förverkliga eller om du har någon fråga.

Ha en fin dag!
Ulrika Hederberg

Läs hela inlägget »

Hur lång tid tar det att lyckas online?

Vem vet ;) Men något jag vet är att om du vill lyckas online så behöver du ta ett första steg så snart du bara kan. Vill du bli ispirerad och börja insupa kunskap om att bygga en webbkurs så är du varmt välkommen att ladda ner Steg för steg guide om hur du tar fram en webbkurs som möter dina kunders behov.  Och har du frågor hör av dig!

Ha det bäst!
Ulrika

Läs hela inlägget »
Frigör dig från föreställningar som håller dig tillbaka

Frigör dig från omedvetna föreställningar som håller dig tillbaka

I have a mission! Sista tiden har det kommit till mig att jag ska göra dig själfulla företagare uppmärksam på gamla föreställningar (trosuppfattningar) som du har, då dem omedvetet håller dig tillbaka från att expanderas. Jisses vad många föreställningar vi har och så många nya föreställningar vi köper in oss på.

Låt oss tillsammans sätta ljus på dem

Från och med idag börjar jag att samla en lista med föreställningar för att göra dig uppmärksam på dem. Vill du hjälpa mig att fylla på den listan så alla föreställningar får komma fram i ljuset? För när vi identifierar dem och sätter ljus på dem så ser vi om dem gynnar oss eller inte och kan välja att släppa taget om dem. Jag lovar dig att vi har fler föreställningar än vad vi är medvetna om. Jag upptäcker nya hela tiden så vi kan verkligen hjälpa varandra genom att belysa dem.

Alla föreställningar är inte negativa

Observera att föreställningar inte behöver vara negativa om dem resonerar rätt i dig och faktiskt får dig att expandera. Men om du direkt känner att en föreställning känns negativ eller att det väcker ett motstånd i dig då är risken stor att den omedvetet håller dig tillbaka.

Vad är en föreställning?

En föreställning är en trosuppfattning du har fått med dig från din uppväxt, från din familj och samhället. Saker du har sett, hört och känt in som du omedvetet har köpt in dig på som en sanning. Det gjordes inte av illvilja utan det var vad dina föräldrar, lärare etc. trodde var sant och som dem har fått med sig. Men idag är du vuxen och kan själv välja vad du vill tro på och göra dig fri från det som du omedvetet har köpt in dig på och som inte gynnar dig.

Du blir dagligen matad
med föreställningar

Men än idag möter du en massa nya föreställningar om hur du ska vara och agera för att exemplevis lyckas som företagare. Köper du in på sanningarna som skapar ett motstånd inom dig så håller det dig omedvetet tillbaka. Det blockerar din energi. Köp bara in på det som känns bra och som väcker lust och glädje inom dig. 

Köp nu inte in på min "sanning"

Och med det sagt….köp nu inte in dig på mina ”sanningar” om det inte resonerar rätt i dig. När du börjar uppmärksamma det här så kommer du se hur många föreställningar det finns och att det är en utmaning att leva fri och ren från föreställningar och att endast följa din inre sanna röst. Men vi ska lyckas med det, eller hur! 

Hur landar det här i dig?

Vad har du för föreställningar med dig som du ser håller dig tillbaka från att expandera? Vill du inte skriva här i en kommentar så skicka mig gärna ett meddelande så att jag kan få ta med din föreställning på listan och skriva om den. 

Ha en underbar dag!
Ulrika

Vill du ha friheten att styra din tid och leda ett företag utifrån ditt sanna du? Varmt välkommen till Soulbizz Academy.

Gratis Minikurs + Steg för steg guide hur du tar fram en webbkurs

Läs hela inlägget »

Steg ett i att bygga din webbkurs är att välja ditt område. Vad är det du vill lära ut? Vad brinner du för och som du är riktigt bra på? 

Vill du ha hjälp att ta fram din webbkurs? Välkommen till Soulbizz Academys Digtitala Kurser.

Läs hela inlägget »
Hur du tjänar pengar på en webbkurs

Går det tjäna pengar när du sover?

Ja, det går! Jag minns första gången jag fick in 10.000 kr på kontot utan att behöva lyfta ett finger, det var en häftig känsla! Jag hade semester och det var min webbkurs "Hitta din passion" som såldes utan att jag behövde närvara.

Det går nämligen skapa webbkurser online som  jobbar för dig genom smarta system så att du inte behöver göra annat än att bygga din självstudiekurs och marknadsföra den, resten sköter sig självt. Med andra ord gör tekniken arbetet åt dig.

Vad skulle du kunna sälja när du sover?

Fundera över vilken webbkurs du skulle kunna skapa och sälja som en självstudiekurs. ​​Något du lär ut dagligen eller något du skulle vilja lära ut. Bolla gärna idéer med mig här i tråden om du är osäker.

Vill du lära dig att skapa en webbkurs?

Vill du ha hjälp att ta fram din webbkurs? Välkommen till Soulbizz Academys Digtiala Kurser.

Hälsningar
Ulrika

Läs hela inlägget »

Vad kan du sälja online?

Egentligen kan du sälja det mesta som går att sälja utan en digital verksamhet. Men VAD du säljer kommer att styra vilken frihet du får. Vad menar jag med det?

Jo, om du väljer exempelvis en webbutik där du själv ska ta hand om alla leveranser så arbetar du lika mycket som om du skulle ha en egen butik i stan. Visst sparar du pengar på lokalhyra och du slipper passa öppettider, men du har fortfarande mycket handpåläggning på varje produkt du säljer dvs. varje produkt kräver samma antal arbetade timmar varje gång.

Det finns ett undantag och det är ”drop shopping” vilket innebär att du säljer varorna online men någon annan tillhandahåller lagret och skickar ut produkterna till kund. Då spar du mer tid.

Att sälja din kunskap online ger störst frihet

Det som ger dig störst frihet att styra din tid är att sälja din kunskap online ex. utbildningar/kurser. Kurser kan jobba för dig på ett mycket smartare sätt.

Du bygger kursen en gång och kan sedan återanvända kursen en massa gånger. Dina deltagare kan arbeta mycket själva utan att du måste närvara. Du kan välja att ha gruppsamtal online via Zoom istället för enskilda samtal, du kan ha forum där frågor fångas upp etc.

Allt det spar och frigör din tid. Du kan även ha självstudiekurser där du inte har någon närvaro, då blir  det en passiv inkomst. Smart va!

Ser du skillnaden på de
båda exemplen ovan?

Tänk smart när du bygger ditt digitala företag så att du frigör tid. Tänk kvalité före kvantitet. Därför vänder jag mig främst till dig som vill sälja din KUNSKAP online och visar dig hur du kan göra det i mina kurser. Då brukar frågan bli vad som går att sälja?

Exempel på det du kan sälja:

 • Kurs i hur du hittar din passion
 • Kurs i 12-stegs programmet
 • Kurs om vägen tillbaka efter depression
 • Instruktionsfilmer i hundmassage
 • Kurs i sökoptimering
 • Kurs i djurkommunikation
 • Kurs i hur du får din hund att...
 • Kurs i hästhantering
 • Kurs i hästdressyr
 • Kurs i LinkedIn för nybörjare
 • Kurs i hur du skapar en freebie
 • Kurs i hur du målar akvarell
 • Handledning i föräldraskap
 • Kurs i hur du skriver ditt CV
 • Handledning för förskolelärare
 • Instruktionsvideos om XX
 • Handledning för chefer online
 • Kurs i att starta företag
 • Kurs i försäljning
 • Etc.


Du kan även sälja:

 • Föreläsningar online
 • Livesända yogapass online
 • Livesända sånglektioner online
 • Livesända workshops online
 • Medlemskap för...
 • E-böcker
 • Etc.

 
Det är bara din FANTASI och KUNDENS BEHOV som sätter gränser för vad som går att sälja (och din kunskap såklart). Allt din kund behöver kan du sälja online. Det är därför jag "tjatar" om att du behöver djupdyka i din drömkund och verkligen känna ”henne” utan och innan. Din drömkund kommer att visa dig vad du kan skapa för webbkurs (det arbetet gör du i en av kurserna i medlemsportalen Soulbizz Academy Digitala Kurser).
Hoppas det här ska inpirera dig till att skapa din digitala webbkurs. 

Vad lär du ut idag IRL som du skulle kunna lära ut via en webbkurs online?

Dela gärna med dig i en kommentar. 
Ha det bäst!
Ulrika Hederberg

Läs hela inlägget »

Varför har jag valt
Hemsida24 och inte wordpress?

Den enkla anledning är att jag tycker Wordpress är krångligt och många av mina kunder tycker det är krångligt. Jag har en kund som har kämpat länge med sin wordpress-sida och fick inte till den, vilket tog massor av energi från henne så den blev liggandes. Nu har hon bytt till Hemsida24 och fått tillbaka glädjen i att jobba med sin hemsida igen.

Det ska gå snabbt och vara enkelt!

Jag valde Hemsida24 för jag vill att det ska gå snabbt och vara pedagogiskt enkelt att skapa och underhålla min hemsida. Därför blev det Hemsida24 som jag har haft sedan dess. Jag kollade även på andra färdiga lösningar men jag fastnade för Hemsida24 och har varit supernöjd sen dess.

Vad är så bra med Hemsida24?

 • Det är på svenska.
 • Det ingår support.
 • Det är förberett för betallösningar.
 • Det är ett enkelt ”drag-and-drop system” där jag kan designa sidan hur jag vill.
 •  Den har bra integrationer med Mailerlite som är ett bra mailprogram.
 •  Det finns bloggverktyg.
 •  Det går lätt att köpa till domännamn för 149 kr per år och som lätt pekas om till huvuddomänen.
 •  Det finns en webbshopfunktion.
 • Det går att göra dolda sidor med lösenordsinloggning.
 • Uppdateringar och säkerhet sköts av Hemsida24 (vilket du själv måste ansvara för i Wordpress).
 • Det går att göra landningssidor m.m 
Hemsida24 har allt jag behöver med andra ord men främst går det snabbt och enkelt att hålla sidan uppdaterad därför gillar jag den.

Vill du ha en mer avancerad layout?

Om du vill ha mer avancerad layout och om du är tekniskt kunnig och gillar administration som att hålla sidan uppdaterad och säker, då skulle jag rekommendera dig Wordpress ELLER om du har råd att anlita någon eller betala för support. Men om inte då skulle jag rekommendera Hemsida24.

Hälsningar
Ulrika Hederberg 

Ladda ner "Steg för steg guide hur du tar fram din digitala webbkurs" GRATIS HÄR!

Läs hela inlägget »

Vad är nyckeln till
framgång i ditt företag?

I våras gjorde jag en undersökningen där det tydligt framkom att det är ett fåtal personer som har gjort en grundlig idealkundsundersökning, endast 34 % har gjort det. 

Drömkundsundersökningen kan vara en NYCKELN till framgång i ditt företag!!! Men innan du gör den så behöver du veta VEM din drömkund är. 61 % av de som svarade på undersökningen vet inte vem deras drömkund är! Hur ska du då veta vem du ska ställa frågor till och ta fram lösningar till i ditt företag? Det går inte eller hur, smärtsamt men sant.

Du ska älska din kund!

Vi är många som har börjat vårt företagande med att ha en kund som vi vet att vi kan hjälpa, men som inte nödvändigtvis ger oss energi utan kanske tvärtom. Du kanske börjar bli irritera på din kund, bli frustrerad att din kund inte förstår det du erbjuder, du är trött efter möten med din kund etc. 
 
Det kommer inte att hålla i längden. Du kommer tycka att företagandet blir jobbigt och det blir en kamp. Det är oftast din inre Prestationsprinsessan som sätter dig i de här situationerna. För hon tänker bara hård ”business” som ska ge snabba resultat. Men om ditt hjärta inte är med dig så håller det inte i längden. När du låter ditt hjärta vara med i dina beslut så når du framgång och det kommer att kännas mycket roligare och lättare att driva ditt företag.

En viktig fråga du behöver ställa dig:

Ger min kund mig ENERGI, älskar jag att jobba med den här kunden? Vad får du för svar? 

Behöver du ta en djupare titt på vem din drömkund är då kan du gå kursen "Identifiera och Attrahera din Drömkund" som du hittar i Soulbizz Digitala Kurser.

Ha nu en fin vecka!
Ulrika

Läs hela inlägget »

Håller tekniken dig ifrån att starta en webbkurs?

"Petra är företagare och less på att arbeta per timme mot betalning. Visst älskar hon sitt arbete, men hon upplever att hon inte räcker till. Det är så mycket mer hon vill med sitt liv än att bara arbeta hela dagarna. 

Hennes djupaste längtan är att ha friheten att styra sin tid, samtidigt som hon kan få göra skillnad i människors liv. Hon tycker det låter spännande att bli digital företagare och kunna arbeta vartifrån hon vill och när hon vill på dygnet. Tänk att få ha den friheten!

Hon har en kunskap som hon skulle vill dela med sig av till världen och hon tycker det skulle vara häftigt att få göra det via webben. Tänk att nå så många fler än bara sitt lokala område, en svindlande tanke.

Petra har kikat lite på möjligheten att starta en webbkurs men hon fastnar i att hon inte vet vilka program hon ska använda sig av. Hon har även rädsla för att inte kunna hantera den teknik hon behöver. Det låser sig när hon börjar titta på programmen då många är på engelska och det känns svårt. Hon vet inte vad hon ska börja med och hur hon ska lägga upp det. Det slutar med att hon inte gör något och där blir hon kvar med sina drömmar."

Känner du igen dig?

Många av mina kunder är rädda för tekniken och vet inte vilket progam de ska börja med. En del av dem har tidigare gått kurser men trots det inte kunnat lista ut hur de ska göra. Jag är så glad att jag har lyckats hitta ett sätt som visar dem steg för steg hur de ska göra.

Mitt råd till dig är att bryta ner det i små steg. När du ser på helheten så kan det kännas överväldigande. Fokusera på ett steg i taget. Jag rekommenderar alltid att först välja vilken kund du vill arbeta med och sen ta reda på vad din kund vill att du ska lära ut. Så att du inte skapar en kurs som kanske ingen vill ha, ja smärtsamt men sant.

Jag bjuder dig på en steg för steg guide hur du kan ta fram din digitala webbkurs genom att KLICKA HÄR. Stort lycka till och behöver du hjälp så vet du vart jag finns. Ha det bäst!
// Ulrika

Läs hela inlägget »

Arkiv

Länkar

-

Etiketter