ulrikahederberg

Skapa en gåva till din kunder!

Vad för typ av gratisprodukter gillar du?

Är det tips och råd eller är det en minikurs, gratis webinar, checklistor? Lägg på minnet vad du gillar för det kan även dina kunder gilla att få från dig. Jag kan varmt rekommendera dig att skapa en inspirationsmapp på din dator med sådant du vill komma ihåg och inspireras av framöver.

Så har du själv skapat någon gåva inom ditt område som du ger bort till dina kunder? Om inte, vad skulle du kunna skapa som visar på din kunskap inom ditt område?

I kursen 'Skapa och automatisera en gratisprodukt' (som ingår i medlemskapet) får du lära dig att skapa en gåva. Du får även lära dig att automatisera den så att den skickas ut automatiskt till intresserade kunder. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln