ulrikahederberg

Att skapa en framgångsrik onlinekurs eller medlemsportal...

Att skapa en framgångsrik onlinekurs eller medlemsportal...

Handlar mycket om att lära känna din drömkund. Vad har din kund för frustration och längtan inom ditt område? Kan du kommunicera så att din kund känner sig sedd och förstår att du VET vad hon behöver för att komma förbi sitt problem, då vill hon säkerligen ha din hjälp. 

I kursen ’Identifiera & Attrahera din Drömkund’ får du lära dig hur du kan komma i kontakt med din kund och ställa frågor som får dig att verkligen lära känna din kund på djupet. Videon visar innehållet i kursen på medlemsportalen i Soulbizz Academy©

Två frågor till dig:
1. Vad är ditt område, din passion, det du vill lära ut?
2. Vem är din drömkund?

Dela gärna med dig i en kommentar.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln