ulrikahederberg

Attrahera din drömkund

Attrahera din drömkund

Om du ska attrahera din drömkund så kan det vara bra att veta vem din drömkund är. Vem skulle du verkligen gilla att arbete med? Vem ger dig energi och glädje att arbeta tillsammans med? Hur kan du hjälpa din drömkund inom ditt område?

Det finns ett stort missförstånd om att nicha sig mot en kund och ta kontakt med sin kund. Många tror att deras kunder ska tala om för dem vilken tjänst de ska erbjuda 
FEL! FEL! FEL!
Eller rättare sagt, det är inte vad jag lär ut i arbetet med att attrahera dina drömkunder. Din kund ska INTE tala om för dig vad du ska arbeta med.

Din PASSION, ditt område, det du brinner för och har kunskap inom kan ALDRIG dina kunder ändra på. Du VET vad du är bra på och vad du vill lära ut och dela med dig av till världen (är du osäker på det så kan du gå kursen Hitta din passion).

Det du ska ta reda på är VAD inom ditt område dina drömkunder behöver hjälp med och det viktigaste av allt…. 

Du ska fånga upp deras ord och meningar, deras KÄNSLOR om deras frustration och längtan inom ditt område. Du ska med andra ord lära känna dem hjärta till hjärta. Då kan du möta dem där de står och de kommer att känna att du vill och kan hjälpa dem.

Vill du lära dig mer om det här så är du varmt välkommen till en gratis online worksop  ”Attrahera din drömkund” där du får lära dig grunderna i att attrahera din drömkund. 

Vem passar workshopen?

Är du en själfull företagskvinna som inte längre köper in dig på att det måste vara svårt och tufft att driva företag. Det kryper i kroppen på dig när du hör orden kämpa och prestera hårt. Du tror inte alls på att arbeta i motstånd utan tvärtom. Du känner djupt inom dig att det borde visst gå driva företag utifrån hjärtat och med lätthet och glädje. Då passar workshopen dig. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln