ulrikahederberg

Vill du skapa en onlinekurs?

gratis minikurs hur du skapar din webbkurs

Vill du skapa en onlinekurs?

Jag hoppas att du har blivit inspirerad av de 10 olika stegen i att ta fram en onlinekurs (du hittar dem här till höger om du har missat dem). Visst är det många delar som ska till men allt börjar med ett första steg så vänta inte, utan börja nu idag! Låt det få ta den tid det behöver få ta och ha kul med det. En del skapar en onlinekurs snabbt och andra tar länre tid på sig. Men en sak är säker, du kommer lära dig MASSOR! 

Vill du ha hjälp med din onlinekurs?

Som medlem i Soulbizz Academy får du lära dig allt du har läst om i de olika stegen om att skapa en onlinekurs. Du kan börja nu på en gång om du vill. Du betalar månadsvis och är med så länge du vill, det är ingen bindningstid.

Det är som ett smörgåsbord av onlinekurser där du väljer den onlinekurs du behöver just nu beroende på var du står i processen. Medlemsportalen är öppen dygnet runt och du gör kurserna hemma vid din dator. 

Varmt välkommen om det resonerar rätt i dig!

Ha det bäst!
Ulrika Hederberg 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln