ulrikahederberg

Ska du skapa en webbkurs?

gratis minikurs hur du skapar din webbkurs

Ska du skapa en webbkurs?

Jag hoppas att du har blivit inspirerad av de olika stegen i att ta fram en webbkurs. Visst är det många delar som ska till men allt börjar med ett första steg så vänta inte, utan börja nu idag! Låt det få ta tid och ha kul med det. Du kommer att lära dig MASSOR! 

Minikurs i att skapa din webbkurs...

Vill du få en mer fördjupad inblick i processen så ligger en länk till en minikurs där du får ännu mer kunskap via en mängd videofilmer (länk hittar du i slutet av texten). Har du frågor tveka inte att höra av dig via ett meddelande, jag finns här för att hjälpa dig komma vidare.

Och för dig som inte kan vänta och vill köra igång DIREKT så hittar du allt du behöver för att skapa din webbkurs i Soulbizz Digitala Kurser. Du betalar månadsvis och är med så länge du vill. Det är som ett smörgåsbord av kurser där du väljer den kurs du behöver just nu. Kursportalen är öppen dygnet runt och du gör kurserna hemma vid din dator, varmt välkommen!

Så vad är ditt nästa steg, ska du börja skapa din webbkurs nu? Dela med dig hur dina tankar går.

LÄNK TILL MINIKURS

Ha det bäst!
Ulrika Hederberg 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln