ulrikahederberg

Steg 5 i att skapa din onlinekurs

Steg 5 i att skapa din webbkurs

Steg 5 i att skapa din onlinekurs

Dags att skissa på din onlinekurs!

Välj ETT problem som din onlinekurs ska LÖSA. Ett vanligt fel är att vi lägger in för mycket material i vår första onlinekurs så att våra deltagare blir överväldigade. Det är speciellt vanligt om du är en generös och omhändertagande personlighet, been there, done that ;)

Du vill inte göra dina deltagare överväldigade utan du vill ge dem ett lugn och en steg för steg handledning. 

Skapa ett recept

Tänk dig att du skapar ett recept eller en steg för steg guide. Ta dem igenom processen steg för steg som att du håller dem i handen. Använd det media de önskade sig i din kundundersökning och det du känner dig bekväm med.

Oftast är det bra att mixa media då vi tar in kunskap på olika sätt. Du kan mixa videos eller en ljudfiler med text. Det är även riktigt bra att ta med exempel till dem övningar du skapar så de verkligen förstår övningen.

Spontant, vilken onlinekurs vill du skapa?

Ps. I nästa inlägg kommer jag ta upp den svåraste frågan för mina kunder, prissättningen. För att inte missa det gilla gärna min FB-sida.

Ha en fin dag!
Ulrika Hederberg

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln