ulrikahederberg

Steg 4 i att skapa din onlinekurs

Steg 4 i att skapa din webbkurs

Steg 4 i att skapa din onlinekurs

Steg 4 i att skapa din onlinekurs handlar om att sammanställa dina kundundersökningar och djupintervjuer.

Nu har du fått en SKATTKISTA med känslofyllda ord och meningar som dina kunder använder sig av. Här finns materialet till din första onlinekurs! Nu vet du vad de kämpar med och vad de längtar efter, det du ska hjälpa dem med. Det är därför det är så värdefullt att ta kontakt med dina drömkunder.

Du kommer säkerligen se att du kan skapa många olika onlinekurser men börja med den onlinekurs som majoriteten kämpar med.

Exemplevis om du hjälper hundägare med deras problem så kanske du har fått en mängd olika svar som….min hund äter inte, min hund hoppar, min hund skäller, min hud är aggressiv etc. Då väljer du det problem som flest personer har tagit upp och skapar en första kurs om det. 

Det är därför jag tjatar om att din kund vet vilken onlinekurs du ska skapa inom det område som du brinner för. Så våga ta kontakt med dina kunder för de har svaren du söker.

Har du varit i kontakt med dina kunder? Dela gärna med dig hur det var och om du inte har varit det skriv vad du tycker är svårt med det så kanske jag kan hjälpa dig.

Ha en fin dag!
Ulrika Hederberg

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln