ulrikahederberg

Steg 3 i att skapa din onlinekurs

steg 3 i att skapa din webbkurs

Steg 3 i att skapa din onlinekurs

Steg 3 i att skapa din onlinekurs handla om att ta kontakt med din drömkund.

Nu när du vet vem din drömkund är så är det dags att ta kontakt för att lära känna din kund ännu mer. Det här är ett viktigt steg som många hoppar över, det gjorde även jag vid skapandet av min första webbkurs och det speglade sig i försäljningen som inte blev som önskad.

Vi tror oss veta vad vår kund vill ha

Delvis gör vi det MEN vi behöver ta reda på vilka ORD de använder sig av när de beskriver sitt problem, sin frustration, sin längtan. För när vi kan använda oss av deras ord i vår kommunikation så attraherar vi våra kunder såååå mycket lättare då dem känner att vi känner dem. 

Här har du även en chans att ta reda på var du hittar dina kunder online och om de är villiga att köpa din onlinekurs. Med andra ord får du koll på om det finns ett behov av din onlinekurs eller inte. Det kanske visar sig att det inte finns ett behov och det kan vara smärtsamt att se, men samtidigt bra att veta innan du lägger en massa tid på att bygga en onlinekurs för då kan du behöva tänka om och testa en ny ingång.

Hur du tar kontakt skriver jag om i nästa inlägg. 

Hur känns det för dig att ta kontakt med din drömkund, lätt eller pirrigt?

Ha en fin dag!
Ulrika Hederberg

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln