ulrikahederberg

Steg 2 i att skapa din onlinekurs

steg 2 i att bygga din webbkurs

Steg 2 i att skapa din onlinekurs

Steg 2 i att skapa din onlinekurs handlar om att dentifiera din drömkund. Varför ska du identifiera din drömkund? Jo, för din kund ska ge dig ENERGI!

Du ska älska att arbeta tillsammans med din kund. Genom att djupdyka i din kund och ta reda på så mycket som möjligt om henne/honom så vet du vem du vill vända dig till och då är det lättare att attrahera din drömkund till dina kurser.

Exempelvis skriver jag ofta att jag vänder mig till själfulla företagare. Bara genom att använda ordet ”själfulla” så stänger jag dörren för dem som inte känner sig bekväma med det namnet och då är de inte min kund. Jag vill nämligen arbeta med öppna, inkännande och ambitiösa företagare dvs, själfulla företagare. 

Så dagens uppgift: Vem är din drömkund som du vill samarbtea med? Dela gärna med dig.

Ha en fin dag!
Ulrika Hederberg

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln