ulrikahederberg

Att manifestera pengar! (del 2)

Att manifestera pengar, attraktionslagen.

Varför du ska vara specifik
med dina önskningar?

Det här inlägget blev en fortsättning på föregående som du hittar HÄR (del 1)

Du behöver inte vara specifik i allt, då vissa önskningar för dig inte har en betydelse var eller hur det ser ut. Exempelvis om du önskar dig ett hus. Du kanske vet i vilket land och område du vill bo och hur stort hus samt tomt du vill ha. Sen är du öppen för vad som kommer till dig. Men låt mig ge dig ett mycket vanligt exempel om pengar.

Om du önskar dig MER PENGAR så blir det en för generell önskan. Det innebär att om jag skänker dig 100 kr så har du mer pengar och din önskan är uppfylld, eller hur! Därför kan det vara bra att sätta en exakt summa du vill uppnå eller varför inte önska och skriva MINST XX-kronor i månaden. Sen kan det även vara bra att ytterligare specificera att du vill ha det i PENGAR. För det kan komma värdefulla saker till dig men som inte är i formen pengar. 

Styr dina inkomster...

Som företagare kan du bli ännu mer specifik. Hur mycket önskar du tjäna på passiva inkomster, hur mycket önskar du tjäna på coaching, hur mycket önskar du tjäna på föreläsningar etc.

För det kanske är så att du vill ha den största inkomsten på dina passiva inkomster men om du inte är tydlig i det så kan det sluta med att du tjänar pengarna på ex. coachning. Vilket absolut inte är fel men den frihet du ville ha försvinner i många samtalstimmar. 

Men har det ingen betydelse för dig var du lägger din tid så önska dig en årssumma och välkomna allt som kommer för att skapa det inflödet.

Det ska resonerar rätt i dig!

Den summa du ber om behöver du även känna känslomässigt positivt inför. Du ska känna att den är möjlig att få. Det ska pirra igång på ett positivt sätt i magen och du ska känna en glädjefylld förväntan och lust till att ta emot dem idéer som kommer till dig för att manifestera din önskan.

Om du sätter en summa som du inte kan vara i kontakt med och som du känner negativa känslor inför och får tankar som; att det där kommer aldrig att gå. Dvs. du tror inte på det. Ja då är den summan för långt ifrån din inre vibration och kommer blir svår att uppfylla. Då behöver du ändra på summan.  Med tiden (och hur mycket du arbetar med att frigöra de trosuppfattningar du har köpt in dig på om pengar) så kommer du kunna öka din summa.

Och du....det är inte pengarna i sig som kommer att ge dig glädje utan det är vad du kan få och göra med pengarna som ger dig glädje, så tänk på det och känn hur underbart det skulle vara.

Lek, lek, lek med det...

Lel, lek, lek med det. Och komihåg att jag delar med mig av mina erfarenheter och "min sanning". Du väljer vad du vill ta till dig och leka med och resten slänger du. Jag är inte här på jorden för att övertyga någon, du har kunskapen inom dig, du vet vilken väg du behöver gå och vad du vill utforska. Jag delar med mig för att inspirera, all kärlek till dig❤️

Ps. Väcker inlägget känslor?

Så bra! Det finns massa bra information i dem känslor  du får. Bejaka det och ha viljan att med nyfikna ögon se på vad det är som väcks i dig. Alla känslor vi har är en kompass som visar om vi är i linje med vårt inre sanna jag.

Självklart plockar jag endast ut fragment ur hur du kan arbeta med attraktionslagen. Du manifesterar hela tiden med dina tankar men jag vill visa hur det går att fokusera på utvalda delar för att manifestera dem snabbare. Men har du exempelvis pengablockeringar så kommer det gå trögare att manifestera pengar. Men det ska jag skriva om en annan dag. Ha det bäst!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln