ulrikahederberg

Att manifestera dina önskningar (del 1)

Igår bokade jag in en dag med mig själv. Jag behövde det som den högkänsliga själ jag är. Min kropp är tydlig med vad jag behöver. Tidigare lyssnade jag inte in min kropp, men nu gör jag det och då laddar jag upp min energi betydligt snabbare. Jag fick en underbart fin dag.

Dröm- och tacksamhetsbok

Jag fick en ingivelse under morgonen att titta i mina tidigare skrivböcker mina sk. ”Dröm- och tacksamhetsböker”. Det är alltid lika roligt att se hur jag manifesterar det jag längtar efter. Min tanke om Soulbizz Academy kom till mig för ca. 2,5 år sedan. Under 2018 ser jag hur det växte fram med skisser på hur jag ville ha upplägget och tänk att jag idag har förverkligat det! Tacksam!

Var i kontakt med din längtan varje dag

När jag av någon märklig anledning glömmer bort att skriva om mina drömmar och om det jag är tacksam för så saktas manifesterandet ner. Det är inte märkligt att manifesterandet saktas ner (för det gör det om du inte ger det uppmärksamhet) utan det märkliga är att jag av någon anledning glömmer bort att skriva ;) För det behöver göras, helst dagligenom om du vill att det ska manifesteras ”snabbare”. Det vi har fokus på VÄXER och ja det är ingen skröna utan det är ta mig fasiken SANT (komihåg, köp bara in dig på min sanning om det resonerar rätt i dig ;) 

Att lyssna in och följa känslan
snabbar på manifestationen

Senaste två månaderna har jag lyssnat in lite extra och följt mitt inre i vad jag velat göra. Jag kände en lust till att arbeta personligen tillsammans med mina drömkunder (tidigare har jag mest arbetat med grupper). Så där la jag mitt fokus, att träffas och arbeta tillsammans med mina drömkunder. Det har attraherat in nya fina själfulla företagskvinnor som vill mötas upp och arbeta tillsammans med mig. Jag är så innerligt tacksam för det och att jag kunde manifestera det så snabbt och med lätthet, tack! (medan jag skrev detta fick jag en förfrågan om samtal på LinkedIn som jag knappt är aktiv på).

Skriv så ofta du kan!

Så vad jag vill skicka med dig är att: SKRIV ner det du vill ha och längtar efter, helst varje dag! Var specifik i din önskan så att universums guider kan leverera idéer och möjligheter till dig som matchar din önskan. Du behöver kliva in i känslan som att du redan är där för då skapar du den viktiga vibration du behöver sända ut för att attrahera det du vill ha. Och komihåg att det är som vilken beställning som helst, var specifik och tydligt med vad du vill ha annars kan du få något helt annat ;) 

Dela gärna med dig i en kommentar hur du arbetar med att manifestera det du vill förverkliga eller om du har någon fråga.

Ha en fin dag!
Ulrika Hederberg

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln