ulrikahederberg

Frigör dig från föreställningar som omedvetet håller dig tillbaka!

Frigör dig från föreställningar som håller dig tillbaka

Frigör dig från omedvetna föreställningar som håller dig tillbaka

I have a mission! Sista tiden har det kommit till mig att jag ska göra dig själfulla företagare uppmärksam på gamla föreställningar (trosuppfattningar) som du har, då dem omedvetet håller dig tillbaka från att expanderas. Jisses vad många föreställningar vi har och så många nya föreställningar vi köper in oss på.

Låt oss tillsammans sätta ljus på dem

Från och med idag börjar jag att samla en lista med föreställningar för att göra dig uppmärksam på dem. Vill du hjälpa mig att fylla på den listan så alla föreställningar får komma fram i ljuset? För när vi identifierar dem och sätter ljus på dem så ser vi om dem gynnar oss eller inte och kan välja att släppa taget om dem. Jag lovar dig att vi har fler föreställningar än vad vi är medvetna om. Jag upptäcker nya hela tiden så vi kan verkligen hjälpa varandra genom att belysa dem.

Alla föreställningar är inte negativa

Observera att föreställningar inte behöver vara negativa om dem resonerar rätt i dig och faktiskt får dig att expandera. Men om du direkt känner att en föreställning känns negativ eller att det väcker ett motstånd i dig då är risken stor att den omedvetet håller dig tillbaka.

Vad är en föreställning?

En föreställning är en trosuppfattning du har fått med dig från din uppväxt, från din familj och samhället. Saker du har sett, hört och känt in som du omedvetet har köpt in dig på som en sanning. Det gjordes inte av illvilja utan det var vad dina föräldrar, lärare etc. trodde var sant och som dem har fått med sig. Men idag är du vuxen och kan själv välja vad du vill tro på och göra dig fri från det som du omedvetet har köpt in dig på och som inte gynnar dig.

Du blir dagligen matad
med föreställningar

Men än idag möter du en massa nya föreställningar om hur du ska vara och agera för att exemplevis lyckas som företagare. Köper du in på sanningarna som skapar ett motstånd inom dig så håller det dig omedvetet tillbaka. Det blockerar din energi. Köp bara in på det som känns bra och som väcker lust och glädje inom dig. 

Köp nu inte in på min "sanning"

Och med det sagt….köp nu inte in dig på mina ”sanningar” om det inte resonerar rätt i dig. När du börjar uppmärksamma det här så kommer du se hur många föreställningar det finns och att det är en utmaning att leva fri och ren från föreställningar och att endast följa din inre sanna röst. Men vi ska lyckas med det, eller hur! 

Hur landar det här i dig?

Vad har du för föreställningar med dig som du ser håller dig tillbaka från att expandera? Vill du inte skriva här i en kommentar så skicka mig gärna ett meddelande så att jag kan få ta med din föreställning på listan och skriva om den. 

Ha en underbar dag!
Ulrika

Vill du ha friheten att styra din tid och leda ett företag utifrån ditt sanna du? Varmt välkommen till Soulbizz Academy.

Minikurs + Steg för steg guide hur du tar fram en webbkurs

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln