ulrikahederberg

Hur du tjänar pengar när du sover!

Hur du tjänar pengar på en webbkurs

Går det tjäna pengar när du sover?

Ja, det går! Jag minns första gången jag fick in 10.000 kr på kontot utan att behöva lyfta ett finger, det var en häftig känsla! Jag hade semester och det var min webbkurs "Hitta din passion" som såldes utan att jag behövde närvara.

Det går nämligen skapa webbkurser online som  jobbar för dig genom smarta system så att du inte behöver göra annat än att bygga din självstudiekurs och marknadsföra den, resten sköter sig självt. Med andra orde blir det en passiv inkomst.

Vad skulle du kunna sälja när du sover?

Fundera över vilken webbkurs du skulle kunna skapa och sälja som en självstudiekurs. ​​Något du lär ut dagligen eller något du skulle du vilja lära ut. Bolla gärna idéer med mig här i tråden om du är osäker.

Vill du lära dig att skapa en webbkurs?

Imorgon 5  februari är sista dagen att anmäla sig till kursen Ta fram din digitala webbkurs som börjar den 12 februari.  Hör av dig om du har frågor!

Hälsningar
Ulrika

Kommentera gärna: