ulrikahederberg

Varför jag inte använder Wordpress?

Varför har jag valt
Hemsida24 och inte wordpress?

Den enkla anledning är att jag tycker Wordpress är krångligt och många av mina kunder tycker det är krångligt. Jag har en kund som har kämpat länge med sin wordpress-sida och fick inte till den, vilket tog massor av energi från henne så den blev liggandes. Nu har hon bytt till Hemsida24 och fått tillbaka glädjen i att jobba med sin hemsida igen.

Det ska gå snabbt och vara enkelt!

Jag valde Hemsida24 för jag vill att det ska gå snabbt och vara pedagogiskt enkelt att skapa och underhålla min hemsida. Därför blev det Hemsida24 som jag har haft sedan dess. Jag kollade även på andra färdiga lösningar men jag fastnade för Hemsida24 och har varit supernöjd sen dess.

Vad är så bra med Hemsida24?

 • Det är på svenska.
 • Det ingår support.
 • Det är förberett för betallösningar.
 • Det är ett enkelt ”drag-and-drop system” där jag kan designa sidan hur jag vill.
 •  Den har bra integrationer med Mailerlite som är ett bra mailprogram.
 •  Det finns bloggverktyg.
 •  Det går lätt att köpa till domännamn för 149 kr per år och som lätt pekas om till huvuddomänen.
 •  Det finns en webbshopfunktion.
 • Det går att göra dolda sidor med lösenordsinloggning.
 • Uppdateringar och säkerhet sköts av Hemsida24 (vilket du själv måste ansvara för i Wordpress).
 • Det går att göra landningssidor m.m 
Hemsida24 har allt jag behöver med andra ord men främst går det snabbt och enkelt att hålla sidan uppdaterad därför gillar jag den.

Vill du ha en mer avancerad layout?

Om du vill ha mer avancerad layout och om du är tekniskt kunnig och gillar administration som att hålla sidan uppdaterad och säker, då skulle jag rekommendera dig Wordpress ELLER om du har råd att anlita någon eller betala för support. Men om inte då skulle jag rekommendera Hemsida24.

Hälsningar
Ulrika Hederberg 

Ladda ner "Steg för steg guide hur du tar fram din digitala webbkurs" GRATIS HÄR!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln