ulrikahederberg

Vet du vad nyckeln till framgång är i ditt företag?

Vad är nyckeln till
framgång i ditt företag?

I våras gjorde jag en undersökningen där det tydligt framkom att det är ett fåtal personer som har gjort en grundlig idealkundsundersökning, endast 34 % har gjort det. 

Drömkundsundersökningen kan vara en NYCKELN till framgång i ditt företag!!! Men innan du gör den så behöver du veta VEM din drömkund är. 61 % av de som svarade på undersökningen vet inte vem deras drömkund är! Hur ska du då veta vem du ska ställa frågor till och ta fram lösningar till i ditt företag? Det går inte eller hur, smärtsamt men sant.

Du ska älska din kund!

Vi är många som har börjat vårt företagande med att ha en kund som vi vet att vi kan hjälpa, men som inte nödvändigtvis ger oss energi utan kanske tvärtom. Du kanske börjar bli irritera på din kund, bli frustrerad att din kund inte förstår det du erbjuder, du är trött efter möten med din kund etc. 
 
Det kommer inte att hålla i längden. Du kommer tycka att företagandet blir jobbigt och det blir en kamp. Det är oftast din inre Prestationsprinsessan som sätter dig i de här situationerna. För hon tänker bara hård ”business” som ska ge snabba resultat. Men om ditt hjärta inte är med dig så håller det inte i längden. När du låter ditt hjärta vara med i dina beslut så når du framgång och det kommer att kännas mycket roligare och lättare att driva ditt företag.

En viktig fråga du behöver ställa dig:

Ger min kund mig ENERGI, älskar jag att jobba med den här kunden? Vad får du för svar? 

Behöver du ta en djupare titt på vem din drömkund är då kan du gå kursen "Identifiera och Attrahera din Drömkund" som du hittar i Soulbizz Digitala Kurser.

Ha nu en fin vecka!
Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln