ulrikahederberg

Sätt ljus på din Prestationsprinsessa

Sätt ljus på din Prestationsprinsessa

Del 8
Genom att ha satt ljus på min Prestationsprinsessa och omfamna henne med kärlek har jag gjort henne till min självhjälpare. Idag håller jag och min Prestationsprinsessa kurser online för att inspirera och hjälpa andra Prestationsprinsessor som kämpar med att räcka till och som har svårt att hitta sin sanna röst i sitt företag, som chef eller i sitt privatliv.

När du lever ditt liv utifrån ditt sanna du så finns det ingen kamp längre utan bara självklarhet. Du vet vad som är din väg och vad du behöver för att må bra oavsett vad som sker i ditt liv. När du agerar utifrån ditt sanna du så attraherar du rätt kunder och klienter in i ditt företag och in i ditt liv.

Inte trodde jag att jag skulle attrahera fler kunder genom att visa mig sårbar och agera utifrån mitt sanna jag! Men oj vilken skillnad det blev när jag började göra det. Jag fick rätt kunder till mig och jag fick många nya kärleksfulla kontakter.

Att vara sann inför mig själv har öppnat upp flödet i mitt företag och i mitt privatliv. Idag är jag och min Prestationsprinsessa ett bra team tillsammans.

Låt mig få avsluta med en fråga. 
Vem attraheras du av? De som spelar en roll eller de som är genuint äkta?

Var ditt sanna du och omfamna din Prestationsprinsessa med kärlek, hon behöver det.

Det var mitt sista inlägg i den här serien av åtta inlägg om Prestationsprinsessan. Skulle du vilja boka en föreläsning, kurs eller workshop så hör av dig.

Känner du ett akut behov av att jobba med din inre Prestationsprinsessa så är idag sista dagen att hoppa på kursen - Konsten att räcka till som Prestationsprinsessa - om du bokar och betalar med swish. Har du frågor så tveka inte att höra av dig. 

Ha det bäst!
Ulrika

Ps. Du får gärna dela med dig av dina tankar runt den här serien av inlägg. Följ mig gärna på Facebook och Instagram.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln