ulrikahederberg

En serie i 8 delar om Prestationsprinsessan

Presterar du ditt liv?

Del 1
Prestationsprinsessan (Prestationsprinsen) tror på att hon måste arbeta hårt och prestera på topp för att förtjäna sitt värde. 

Mitt namn är Ulrika Hederberg och jag har tagit min största självsabotör - Prestationsprinsessan - och gjort den till mitt expertområde. Jag har arbetat med min Prestationsprinsessa under många år och idag hjälper jag högpresterande och sensitiva kvinnor att lära känna sin inre Prestationsprinsessa och dra nytta av henne istället för att stjälpas av henne.

Jag var inte ens medveten om att jag hade en inre Prestationsprinsessa som piskade på mig och gjorde mitt liv hårt och pressat. Jag trodde det var fullt normalt tills jag hamnade i en livskris efter två dödsfall i familjen för 13 år sedan. Då fick jag uppvaknandet och började ifrågasätta hela min existens och vad min mening i livet var. 

Jag insåg att jag presterade mitt liv, att arbete gick före familj och vänner. Uppvaknandet ledde till att jag ville utforska vem jag verkligen var på djupet så jag började studera psykosyntes. Det har varit ett av mina bästa val i livet. Där började min resa i att börja lyssna till mitt inre sanna jag, bortom alla roller, gamla mönster och föreställningar.

Det känns fantastiskt och lite overkligt att jag idag lär ut till kära medsystrar som är sensitiva Prestationsprinsessor, hur de kan skapa sig ett liv utifrån sin längtan och sina djupaste behov. Ett liv där de faktiskt räcker till och mår bra.

Under kommande sju dagar kommer jag att dela med mig av mina tankar om Prestationsprinsessan, följ mig gärna för att lära dig mer om henne och se om du har en inre Prestationsprinsessa. Det skulle vara mycket givande om du vill dela med dig av de tankar som kommer till dig när du läser mina inlägg, var inte blyg utan dela med dig i en kommentar…sharing is caring ❤️

Imorgon ska jag ge dig tre exempel på när Prestationsprinsessan kan dyka upp och hur hennes dialog går.

Ha det bäst!
Ulrika

Kurs: Konsten att räcka till som Prestationsprinsessa

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln