ulrikahederberg

Vad är din största frustration med att bygga ett digitalt företag?

Vad är din största frustration med digitalt företagande?

Vad är din frustration i att skapa ett digitalt företag?
I våras gjorde jag en undersökning för dig som vill ha mer frihet i ditt liv genom att starta ett digitalt företag. 
Jag tänkte ge svar på en del frustrationer / hinder som dök upp i undersökningen för att inspirera dig till att komma förbi dem och faktiskt starta ditt digitala företag, ditt Soulful Business. Så nu kör vi!

Fråga: Vad är din största frustration med att starta ett digitalt företag?

Tekniken!

Mitt svar:

Du är verkligen inte ensam om att tycka tekniken är svår. Men den behöver inte vara det. Jag har mottot: Keep it simple. 

Jag såg en intervju med Ingvar Kamprad, grundaren av IKEA för många år sedan och han sa något som fastande hos mig. Börja enkelt och med det du har. Han började vid sitt köksbord. Skäms inte för att du håller det enkelt utan tvärtom, känn dig smart. Du behöver inte ha värsta dyraste systemen från början. 

Mitt råd är att du växer mitt ditt företag och börjar med enkla system som får dig att komma igång snabbt. För det som är viktigast i ditt företag är DU och den kompetens du kan erbjuda dina kunder. Bättre att du kommer igång än att du fastar i vilka system du ska ha, eller hur?!

Varför inte börja med en E-kurs? Du låter dina kunden anmäla sig och betala för en kurs som de sedan får direkt till sin mail. Du kan variera med text, bilder och videos. Jag använder mig av programmet Mailerlite där du kan skapa autoresponders så att kursbreven  skickas ut automatiskt. 

Låt inte tekniken hindra dig utan välj ett program och börja, du kan alltid byta senare om det inte känns bra. Det viktigaste är att du kommer igång. Vill du använda dig av de prisvärda och enkla program som jag använder mig av så välkommen till Soulbizz Academy.

Ha en fin dag!
Ulrika

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln