ulrikahederberg

Bästa passiva inkomsten

Bästa passiva inkomsten

Känslan när jag på några dagar har sålt för mer än 10.000 kr som passiv inkomst. Dvs. jag har inte behövt göra någonting. Jo, en gång har jag gjort massor, det var när jag skapade kursen. Men nu ligger den där som en självstudiekurs som alla kan ta del av när de vill. Det är en skön känsla att kunna hjälpa utan att alltid behöva vara delaktig.

Förarbete krävs

Men låt dig inte luras och tro att det går enkelt och snabbt. Det tar tid att bygga relationer med dina kunder för att skapa tillit och som leder till försäljning. Det är många timmar som ligger bakom inspirationsbrev och en mängd andra texter och videofilmer som nu ger resultat. Men när det sker så är den en härlig känsla. Nu kan jag skörda frukten av allt arbete.

Vill du lära dig hur?

Det här kommer jag att lära ut till dig som vill skapa passiv inkomst på din kunskap. Den behöver inte vara helt passiv. Du kan även som jag ha kurser där du är delaktig online i exempelvis gruppsamtal eller 1-1 samtal. Du gör det som känns rätt för dig.

Den 4 september kommer betaversionen av kursen - Ta fram din digitala produkt - och nu har du chansen att bli en av testpersonerna för onlinekursen. Låter det lustfyllt och intressant så anmäl ditt intresse genom att klicka HÄR.

Attrahera din drömkund - nu gratis!

Just nu kan du ta del av kursen - Attrahera din drömkund - helt GRATIS! Det är första steget i att bygga ditt digitala företag. När du känner din kund utan och innan så kommer du att attrahera din drömkund med dina texter. Läs mer om drömkunden HÄR.

Ha nu en fin dag!
Ulrika

Etiketter: passiv inkomst

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln