ulrikahederberg

Är du villig att lägga tiden för att skapa ditt digtiala företag?

Vad är din frustration i att skapa ett digitalt företag?

I våras gjorde jag en undersökning för dig som vill ha mer frihet i ditt liv genom att starta ett digitalt företag. Har du ännu inte svarat på undersökningen så får du gärna göra det så kan jag ta med din frustration framöver. 

Jag tänkte ge svar på en del frustrationer / hinder som dök upp i undersökningen för att inspirera dig till att komma förbi dem och faktiskt starta ditt digitala företag, ditt Soulful Business. Så nu kör vi!Fråga: Vad är din största frustration med att starta ett digitalt företag?

Att våga. Att våga lägga ner tid som jag inte vet om det kommer ge utdelning.

Mitt svar:

Okej, livrem och hängslen ser jag här. Du är rädd för att du ska slänga bort din tid, att all den tid du lägger ner kanske inte kommer att generera i något. Då vill jag ställa en fråga tillbaka:

Är det verkligen sant?

Svaret blir nej. Som vanligt håller våra rädslor oss ifrån det vi egentligen vill ha. Du får bara svar om du lägger tiden och TÄNK om det generar i en fantastisk utdelning, det bästa du har gjort?!

Självklart ska du
inte slänga bort din tid!

Jag är helt enig med dig där. För att inte slänga bort din tid så ska du göra rätt sak i rätt ordning. Det är därför jag upprepar mig om att välja ut din drömkund först och sen djupdyka i din drömkund för att veta din drömkunds behov. Vet du inte din kunds behov så är risken stor att du slänger bort din tid. Du behöver nämligen veta din kunds behov för att ta fram din digitala produkt om den ska ha störst möjlighet till att sälja. 

Gör du stegen ovan så är risken minimal att du slänger bort din tid. Det kan såklart visa sig att den tid du lägger på att utforska din drömkund leder till att du inte tar fram en digital produkt för att behovet inte finns MEN då har du sparat tid innan du drar iväg och producerar allt runtomkring en produkt innan du har tagit reda på om behovet finns för den.

Jag vill ställa dig ytterligare en fråga.

VARFÖR vill du starta ett digitalt företag? Vad ska det ge stöd till för livsstil. Ditt varför är din morot. Har du inget starkt varför så kommer du bli kvar med frågan istället för att ta rädslan i handen och ta dig igenom det. Så vad är ditt varför?

Vad är din största frustration med att starta ett digitalt företag? Dela gärna med dig i en kommentar eller ställ en fråga om du vill. Du kan även svara på undersökningen genom att klicka HÄR!

Ha det bäst!
Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln