ulrikahederberg

Kämpar du med din högkänslighet?

Kämpar du med din högkänslighet?

Jag är så GLAD för att kursen ”Konsten att räcka till som Prestationsprinsessa” hjälper dig som högkänslig att acceptera och omfamna din högkänslighet. Jag visste det, då jag själv har gjort resan. Men att nu även få det bekräftat av kursdeltagare som har upplevt det känns så himla underbart! Det är de roller vi har fått med oss under vår uppväxt som håller oss ifrån att våga stå i vårt sanna jag med all vår känslighet och styrka. Du får lära dig HUR du kommer förbi dina begränsningar i kursen Prestationsprinsessan.

Lyssna till Mia som hittade min hemsida genom en googlesökning om Högkänslighet och som hoppade på kursen Prestationsprinsessan när den redan hade börjat. Hon tog ett snabbt beslut och jag kände att hon verkligen behövde den och tänk vad bra det blev. Allt vi behöver kommer till oss, bara vi vågar säga ja.

Vill du veta mer om kursen

Vill du höra lite mer om kursen så gjorde jag en FB-livesändning här om dag som du kan se genom att KLICKA HÄR. Du kan se flera intervjuer med Mia genom att KLICKA HÄR! Har du några frågor så tveka inte att höra av dig till info@ulrikahederberg.se 

Till kursen KLICKA HÄR!

Ha det bäst!
Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln