ulrikahederberg

Har du varit utmattad?

Har du varit utmattad?

Har du varit stark för länge? Det är typiskt en Prestationsprinsessa att fixa och ha koll på allt själv. Jag vet för jag har själv varit där. Du tror att allt ansvar ligger på dina axlar och du måste hålla ihop allt både på arbetet och hemma. Du kör på i full fart och är grym på att multitaska….iallafall till en början….för sen smyger sig glömskan in….du börjar få signaler om att det är för mycket… 

Men du vill inte lyssna till den viskande inre rösten som kärleksfullt talar om för dig att du behöver stanna upp och återhämta dig. Nej, du har alldeles för mycket att göra så du fortsätter att köra på och tänker…sen när det är klart då ska jag…..men det finns alltid något som måste göras i din värld…det blir aldrig någon tid för dig själv…..sen är det försent….BAAAM!!!

Underbara starksköra kvinnor

Min önskan hade varit att nå alla dessa underbara starksköra och ambitiösa kvinnor innan de kraschar. Men de har inte tiden för att ta sig tiden för sig själva. Men många av dem kommer sen, efter sjukskrivningen eller i slutet av den.

De vill nu lära sig att hantera sin inre ”duktiga flicka” som alltid ställer upp och fixar för allt och alla. De vill inte ramla tillbaka in i gamla mönster. Kursen "Konsten att räcka till som Prestationsprinsessa" har hjälpt dem massor och det glädjer mig så mycket. Det värmer mitt hjärta att se hur de nu lyssnar till sina inre behov och agerar utifrån en kärleksfull och accepterande plats där de tar sitt eget välmående på allvar.

Att gå från utmattningen

Igår fick jag ett upplyftande meddelande från en av deltagarna att hon nu är friskförklarad och går tillbaka till arbetet efter en lång sjukskrivning. Jag känner mig stolt att få vara EN del (av flera delar) i hennes tillfrisknande, tack <3

30 april börjar en ny kursomgång med ”Konsten att räcka till som Prestationsprinsessa”. Du är varmt välkommen om du vill lära dig en kraftfull teknik som får dig att göra medvetna val där du faktiskt räcker till.
LÄS MER HÄR!

Var rädd om dig och dela gärna vidare till behövande kvinnor som du känner❤️

Kärleksfulla hälsningar
Ulrika
Ps. Du har väl inte missat livesändningen om Prestationsprinsessan? KLICKA HÄR för att se den, spola fram 3 min där sändningen börjar.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln