ulrikahederberg

Prestationsprinsessans kan vara till hjälp ibland...

Prestationsprinsessans kan vara till hjälp ibland...

Jennys prestationsprinsessa är faktiskt den som får henne att anta utmaningar (JA! Hon har styrkor). Men det paradoxala är att hon samtidigt är livrädd för att misslyckas eller göra bort sig. 

Innan hon antar en utmaning tar hon reda på ALLT om den. Hon vill ha järnkoll på vad som gäller. Hon vill vara säker på att hon verkligen har kompetensen för det och vad som förväntas av henne. Hon vill inte att någon kommer och ger henne kritik efteråt, hon vill göra sitt uppdrag perfekt.

Hon vill ha kontroll och veta vad som sker innan det sker. Vilket såklart är helt omöjligt, ingen vet något om morgondagen och saker kan hända som vi inte har kunnat förutse. 

Vad är hon rädd för?

Hon är livrädd för att misslyckas, visa sig svag, göra bort sig, tappa hakan inför andra. Att någon ska avslöja henne och tro att hon är lat eller inte tillräckligt bra på sitt jobb eller som förälder.

Känner du igen dig?

”Relax nothing is under control” är en text som följer med mig. För visst är det egentligen så, inget är under vår kontroll.

Det är okej att misslyckas och att göra bort sig. För mig är det inte misslyckanden längre utan det är lärdomar.

Testa själv! Tänk på en situation där du upplevde att du misslyckades eller gjorde bort dig. Kan du se vad som hände, vad du kan ta för lärdom och göra annorlunda nästa gång? Oftast så kan vi det. 

Misslyckanden tar oss framåt. Det finns inte EN enda människa som inte har misslyckats med något, jag lovar dig! Vågar du inte misslyckas så kommer du inte heller framåt i din utveckling, eller hur. Då blir du kvar, rädslan är den som då styr ditt liv och inte du.

Vill du utvecklas?

Vill du utforska din inre Prestationsprinsessa och hennes "rädslor" som håller dig tillbaka i livet?

I en trygg och hållande miljö utforskar vi din inre sensitiva Prestationsprinsessa där du verkligen får lära känna henne på djupet och vilka behov hon innerst inne har. När du lär känna din Prestationsprinsessa så kan du skapa dig ett mer friare liv utan press och stress där DU styr din Prestationsprinsessa och inte tvärtom. 

”Jag är så fascinerad över att det med hjälp av de frågeställningar och skrivövningar som ges i kursen är möjligt att komma till så många insikter om mig själv och mina reaktioner. Det här är en av de allra bästa kurser jag gått och jag kommer alltid att ha nytta av den.” - Patricia (kursdeltagare)

KLICKA HÄR för att komma till kursen.

Ha en fin vecka!
Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln