ulrikahederberg

Vad är du värd?

Jag vill att du noterar vad som händer inom dig när du läser den här artikeln. Om det väcks något så har jag något till dig i slutet så håll ut.

Vad är du värd?

Idag delade jag en artikel på min Facebooksida om hur mycket frilansare / konsulter ska ta betalt som du kan läsa HÄR.

Jag vände på frågan och satte mitt eget företag i åtanke när jag läste artikeln. Jag kan se att det är svårare för privatpersoner att investera i kurser som kostar mer än 1.900 kr och det väcker frågan i mig…

Är du inte värd mer?

Ja, för det är vad jag tror det handlar om. Självklart kan det finnas dem som faktiskt inte har råd, MEN om du förstod vad värdet är för dig så tror jag att du skulle kunna spara ihop en hel del pengar eller hur? Det handlar sällan om att ha råd utan mer om vad du prioriterar. Jag vet, för jag är där själv ibland. Så är du och jag värda att prioritera oss själva och vad är prislappen på vårt värde? (Notera vad som väcks inom dig.)

Två deltagare i kursen Prestationsprinsessan uttryckte sig så här om värdet efter kursen:

"Kursen är värd miljoner" - Mia

”Väldigt värdefull kurs. Jag har hittat mitt sanna jag. Och jag är så otroligt glad för att det inte tog ytterligare fyrtio år av mitt liv innan jag gjorde det.” - Paulina

Tänk att få köpa en kurs för endast 2900 kr och känna att den är värd miljoner och att du hittade ditt sanna du!!! Visst är väl det fantastiskt! Visst skulle väl alla vara värda det. Men det kan vara svårt att se och förstå det innan du köper en kurs.

Är det en kostnad eller en investering?

Det är absolut ingen kostnad att gå en kurs det är en investering. Mitt liv förändrades när jag tog beslutet att gå psykosyntesutbildningen, den kostade mig ca 200.000 kr. Men jag såg den som en pensionsförsäkring, en investering i mig själv och mitt välmående restan av livet.

Den var värd varenda krona kan jag säga. Sen dess har jag konstant gått kurser och utbildningar för lika mycket pengar (om inte mer) under de här åren för jag vet hur mycket det ger mig. Jag älskar utveckling! 

Kurser och utbildningar är en investering i dig själv som du kommer att tjäna mångdubbelt på framöver (i välmående eller/och i pengar), det är ingen kostnad. Bara den tanken kommer göra det lättare för dig att se DITT VÄRDE och att du faktiskt är värd att utveckla dig själv om du vill. Låt inte summan hindra dig utan känn in vad du behöver och vad det skulle ge dig för resultat / värde.

Många har omedvetna pengablockeringar

Många har omedvetet fått med sig från sin uppväxt att det är ”fult” att prata pengar. Pengar är laddat! Men det handlar verkligen om mindset!

Låt oss leka med pengar på ett lustfyllt sätt. Jag har skapat en lättsam och lekfull kurs som gav mig själv en massa insikter om mina egna pengablockeringar. Vill du vara med och utforska dina? Du kan vara med helt GRATIS om du vill. Det skulle vara så himla kul att ha dig med och frigöra dina pangablockeringar på ett lustfyllt och lekfullt sätt tillsammans med likasinnade. KLICKA HÄR för att läsa mer och hoppas vi ses i kursen.

Pengar väcker känslor

Det är onekligen ett intressant ämne och som ofta väcker känslor. Men oavsett vad vi tycker så kan vi enas om en sak DU ÄR VÄRDEFULL och du är värd att skapa dig ett liv där du mår riktigt bra! Ta hand om dig.

Varma hälsningar
Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln