ulrikahederberg

Prestationsprinsessan jämför sig ofta med andra

Prestationsprinsessan Jenny
jämför sig ofta med andra

Jenny bryr sig alldeles för mycket om vad andra ska tycka och tänka om henne. Hon jämför sig mycket med andra och tycker många gånger att andra är mycket bättre på att hålla presentationer, har finare hem, hinner med så mycket mer, ser pigga och hälsosamma ut etc.

Varför kan inte hon vara som dem, varför hinner inte hon med allt hon vill göra? Ja, hon erkänner att hon är avundsjuk på dem, att de är lyckade och hon är det inte. Hon skäms över att hon ens tänker så. 

Jennys längtan

Jenny vill glädjas med andra och vill verkligen komma ihåg att hon egentligen inte har en aning om vad som pågår bakom det hon ser. Tänk om de är som henne, att även de vill hålla en perfekt fasad!? Kanske även de sliter med att få vardagen att gå ihop och om inte så skulle Jenny gärna vilja lära sig hur dem gör istället för att vara avundsjuk.

Känner du igen dig?

Lite skamligt att erkänna, eller hur? Men det är så himla vanligt och du ska inte skämmas. Det är inte ditt inre sanna du som skäms, det är din Prestationsprinsessa. Det är hon som har extremt höga krav på dig som du har svårt att leva upp till. Det är din inre Prestationsprinsessa som jämför sig med andra och vill vara lika bra om inte bättre. Ditt inre sanna du bryr dig inte om det utan vet att allt är okej och att du är perfekt precis som det är. 

Är du less på din Prestationsprinsessas inre kritiska dialog?

Är du less på den dagligt nedlåtande och stressande dialogen hon för med dig om att du borde kunna och vara bättre? Vill du lära dig hur du kan hantera den dialogen och komma förbi den för att känna dig mer tillfreds och nöjd med dig själv? Då är du varmt välkommen till nästa kursstart av Prestationsprinsessan, läs mer genom att KLICKA HÄR.

Varmt välkommen
Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln