ulrikahederberg

Är du en Prestationsprinsessa?

Prestatinsprinsessan Jenny

Jenny befinner sig mitt i livet. Hon är en positiv, ambitiös och en sensitiv kvinna som under många år har presterat hårt. Det har varit fullt upp med familj och jobb.

Hon är vännen och kollegan som alltid ställer upp och finns till med en hjälpande hand eller lyssnande öra. Hon har stort inkännande hjärta som sprider positiv energi, men själv känner hon sig rätt ensam.

Hon saknar de djupa meningsfulla samtalen om det viktiga i livet. Hon saknar likasinnade som ser och förstår henne på djupet.

Nu känns det som att hon går på autopilot och bara jobbar, jobbar jobbar. Visst är arbetet roligt men det tar all hennes tid. Skulle livet bara vara så här? Det känns inget vidare meningsfullt just nu.

Jenny vet egentligen vad hon behöver

Hon vet att hon behöver återhämtning men när hon lägger sig på soffan för att vila så kommer det dåliga samvetet över allt hon borde göra istället. Hon är specialist på att flytta fram sin gräns, ska bara, då när det är klart, sen….hon är trött och känner sig otillräcklig. Hon räcker helt enkelt inte till och det sliter på henne. 

Jenny ser upp till kvinnor som vågar gå sin egen väg, som inte lyssnar till vad andra ska tycka och tänka om dem. Kvinnor som sätter gränser och som med gott samvete kan säga nej till vänner och kollegor. Kvinnor som står upp för sina behov och bejakar sin sensitivitet. Kvinnor som följer sin inre längtan och faktiskt räcker till. 

Jenny känner att nu är det rätt tid i livet

Jenny vet att hon har alla möjligheter där hon står just nu i livet. Hon har god ekonomi och barnen klarar sig till stor del själva. Ska hon göra en förändring i livet, så är det nu hon ska göra det. Hon vet inte riktigt hur, men hon är redo att ta den hjälpen. Hon vill ha den av någon som själv har gjort resan, som vet vad det handlar om. Hon vill ha stödet, verktygen och någon som ser henne på djupet och förstår henne. 

Det är dags att börja leva livet fullt ut och förverkliga de där drömmarna som hon har trängt undan och inte minst lära sig att sätta gränser och prioritera sitt eget välmående. Jenny är nu redo att utforska sig själv för att gå från otillräcklighet till självklarhet och bli den självklara fantastiska kvinna som hon är.

Känner du igen dig i Jenny?

Under den här månaden kommer jag att skriva om Prestationsprinsessan Jenny. En mix av berättelse ur vardagen, videos, bilder etc. Är du en Prestationsprinsessa eller vill du veta mer om henne eller mig, så följ mig gärna. Gilla min Facebooksida så att du får aviseringar om nya inlägg. Tack för din tid.

Ulrika Hederberg
Soulful Life & Business

Jag brinner för att DU sensitiva och ambitiösa kvinna ska våga följa din inre längtan och lysa som den underbara kvinna du är. Livet pågår här och nu så varför begränsa dig? Jag håller kurser i hur du kommer förbi gamla föreställningar och mönster som håller dig ifrån din inre längtan. Kursen Prestationsprinsessan lär dig tekniken om hur du går från otillräcklighet till självklarhet. Välkommen! Ulrika Hederberg

Till kursen PRESTATIONSPRINSESSAN klicka HÄR!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln