ulrikahederberg

Du och jag kan förändra världen!

”Jag trivs inte på mitt arbete men jag vet inte vad jag ska göra istället, jag kan ju bara det här!?”

”Jag skulle vilja starta eget företag, men jag vet inte inom vad?”

”Jag har en känsla inom mig att jag vill göra något, men vet inte vad?”

”Jag vill få ut mer av livet, hur får jag det?”

Varför ska vi acceptera en vardag vi inte riktigt trivs med?

Varför väntar vi med att skapa en förändring tills något drastiskt händer som exempelvis sjukdom?
Varför tar vi inte tag i våra liv, våra relationer etc. medan vi är friska och har orken till att göra det?

För vet du vad…när vi börjar följa vårt hjärta så är det som att livet faller på plats. Lever vi utifrån vårt hjärta så kan vi lättare hantera upp och nedgångar i livet.

Du och jag kan förändra världen!

Förändra världen, what!? Vad menar jag med det? Ja, det kanske var att ta i (inte) men vi börjar i alla fall med att förändra samhället.

Indirekt gör du och jag det genom mina kurser. För om du börjar följa ditt hjärta istället för andras förväntningar, så kommer du må riktigt bra och det påverkar dig och din omgivning.

Främst håller du dig ifrån att bli sjuk. För mår du bra och lever ett liv du trivs med så blir du sällan sjuk. Sen finns det en till viktig påverkan…DINA BARN! Tänk vilken förebild du blir! Så ja, det sprider ringar på vattnet till generationer och det förändrar samhället och i sin tur världen, fint va!

Vart står du?

Vill du skapa en förändring i ditt liv så är jag gärna ett stöd på den resan.  Idag är sista dagen att anmäla dig och betala till kursen "Hitta din Passion, din mening i livet". Känner du dig träffad i hjärtat av texten ovan så kom med. Om inte ha det toppenbra!

Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln