ulrikahederberg

Känner du dig ensam i din relation?

högkänslighet

Maria känner sig ensam i sin relation

Hon känner inte att hon kan prata om sina drömmar med sin partner. Visst lyssnar han, men han visar inget intresse genom att ställa utvecklande frågor tillbaka utan tvärtom, han ser bara problemen. Det gör Maria ledsen och får henne att tappa energin och även tappa tron på sina drömmar. Hon vill ju att hennes man ska vara en del av hennes drömmar och att de ska ha drömmar tillsammans. 

Känner du igen dig i Maria?

Min upplevelse är att det här är mycket vanligt. Vi behöver få prata om våra drömmar och få hjälp i att se dem och hur vi kan nå dem. Det behöver inte vara din partner som är det bollplanket, det kan vara andra likasinnade personer. 

Skafa dig en Dröm-vän.

Tänk igenom vem du verkligen gillar att prata utveckling med. Vem är det du så lätt och lekfullt bollar tankar med och som ser dig och dina möjligheter? Du vet, den där personen som ger dig energi och viljan till att komma vidare med det du verkligen vill göra.

Bjud hem henne eller honom och tala om varför, sen samtalar ni om drömmar. Eller är det flera personer så bjud hem dem på en ”dröm-middag” där ni samtalar om drömmar och bollar med varandra. Bara att vara i ”möjligheternas-energi” gör att du kommer bubbla av energi efter middagen. 

Vill du på allvar djupdyka i din inre längtan?

Då är du varmt välkommen till kursen - Hitta din passion, din mening i livet - som snart börjar. Den vänder sig till dig som:

  • Vill utforska din potential, det du är bra på och älskar att göra.
  • Inte trivs på ditt arbete och vill utforska vad du egentligen skulle vilja göra.
  • Vill starta eget men vet inte inom vad. 


Ta din inre längtan på allvar och förverkliga den. Livet pågår här och nu så LEV!

Bästa hälsningar
Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln