ulrikahederberg

Vems förväntningar styr dig?

Januaris tema - din inre längtan.

Temat för januari månad handlar om drömmar, din inre längtan, dina djupaste behov. Tänk om alla vågade följa sin inre längtan istället för andras förväntningar. Jag kan se hur bra alla då skulle må. För visst är det väl så att när vi går emot vår inre längtan, våra innersta behov. Det är då det skapas motstånd och skaver inombords. Något känns inte bra, det kan visa sig som i kryp i kroppen, oro i magen, ångest, låg energi, trötthet etc. 

Vad menar jag med inre längtan?

Det du längtar efter. Det kan vara allt från att få en bättre relation, ett annat yrke, mindre stress, mer tid för det du älskar att göra, starta eget, skriva en bok, läsa mer, skapa mer etc. Det handlar om att börja lyssna till din inre röst som viskar till dig, den som kommer från ditt hjärta och inte från din hjärna. Vad är det du verkligen längtar efter och skulle vilja göra?

Det handlar om att börja ta dig själv på allvar.

Det handlar om att slänga gamla föreställningar och mönster om hur det ”ska vara”. Det handlar om att inte vara andra till lags mot din vilja. Det handlar om att börja sätta gränser. Det handlar om att stå upp för det du tror på och det du behöver. Det handlar om att börja skala av det som tar din energi för att ge plats för det som ger dig energi. Det handlar om att göra det du verkligen mår bra av, det som ger dig energi. Det handlar om att LEVA fullt ut.

Är du värd ett drömliv?

Tänk att varje kväll få lägga sig och längta till nästa dag för att du har skapat dig ett liv som du verkligen mår bra av. Visst är du värd det? Ge dig tid att stanna upp och lyssna inåt efter vad du verkligen längtar efter och ha modet att följa din inre röst. Ta ett steg i taget och skapa de förändringar du vill se. 

Övning

  1. ​​​​​​Varför lever du inte din drömvardag redan idag?
  2. Vad är det som hindrar dig?
  3. Hur kan du komma förbi det?
  4. Vad är ditt första steg? Gör det nu!


Du får gärna lämna en kommentar om du har en fråga eller reflektion.

Ha det bäst!
Ulrika

Ps. Vill du utforska din inre längtan. Klicka HÄR för att läsa mer.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln