ulrikahederberg

Vad sker inom dig på nyåret?

Nyåret får alltid Maria att börja reflektera över vad hon har gjort det här året. Det gör henne lite ledsen över att se att det bara har rullat på av farten som vanligt. Vart i hela friden tar tiden vägen?!

Hon känner lite stress över att hon inte blir yngre utan tvärtom. Det skaver inombords, skulle inte livet vara mer än så här? Jobb, städa, laga mat, skjutsa till aktiviteter och sen om igen. Maria tycker vardagen är relativt tråkig, hon vill ha ut mer av sin vardag men hur? Nä nu jäklar ska det bli ändring på det här tänker Maria och skålar in det nya året.

Känner du igen dig i Maria?

Jag tror vi är många som gör det, att vardagen bara springer på. Vi har länge varit i mammarollen och nu har vi behov av att få förverkliga oss själva lite mer.

Om du vill utforska vad ditt nästa steg är så häng med till vackra Villa Fridhem på en träff med likasinnade kvinnor så hjälps vi åt med att skapa din drömvardagEller så börjar en ny omgång av Hitta din passion, din mening i livet den 30 januari. En perfekt start på det nya året. Låt 2017 bli DITT år. 

Kram och Gott Nytt År!
Ulrika

Ps. Jag bjuder på 10 nycklar till välmående och framgång 2017 KLICKA HÄR!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln