ulrikahederberg

Längtar du till vardagen igen?

Maria längtar till vardagen igen

Maria älskar julen men hon är lika glad över att den tar slut. Julen blir nämligen extra påfrestande för henne som den sensitiva kvinna hon är. Hon får nämligen ingen tid för sig själv då hela familjen är hemma och hon kan ju inte låta bli att fixa för allt och alla som den “duktiga flicka” hon är.

Maria skäms

Hon kan ibland tänka att det ska bli skönt när skola och arbete börjar igen och vardagen kommer åter. Hon skäms lite över den tanken, men det har inget att göra med att hon inte älskar sin familj. Hon blir bara så trött av att hela tiden ha någon runt sig. Att aldrig få vara själv och samla tankarna som hon har ett sådant stort behov av. Hon önskar att jularna var lite lugnare och mindre ansträngande.

Känner du igen dig i Maria?

Låt mig då få ta med dig på en dag där du får stå i centrum tillsammans med andra likasinnade kvinnor i en vacker rogivande miljö. Låt oss ta dagen som den kommer och se vart du står, vart du vill och hur du tar dig dit. Varmt välkommen KLICKA HÄR!

Hälsningar
Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln