ulrikahederberg

Vill du stoppa tiden?

Maria upplever att tiden rusar på i full fart.

Maria upplever att tiden rusar på i full fart. Barnen börjar bli äldre och klarar sig till stor del själva, så hon får mer tid över till sig själv. Men trots det så har Maria fullt upp. Hon vill så mycket mer med sitt liv men hon kommer aldrig liksom dit.

Hon tänker att nu så ska jag….men så har dagen försvunnit i en massa måsten. Ofta sätter hon andras behov före sina egna, som att agera taxichaufför åt barnen, ställa upp i föreningen, hjälpa vänner etc. Hon har svårt för att säga nej och sätta gränser, för hon vill vara en bra mamma och vän. Så dagarna springer iväg…

Känner du igen dig i Maria?

Att det är för mycket som pågår i ditt liv som egentligen inte har med dina behov att göra, din innersta längtan? Vet du ens vad din innersta längtan är eller har du tryckt undan den i alla måsten?

I den här veckans inspirationsbrev får du en övning där du kan utforska vad som ger och vad som tar din energi. För du behöver först frigöra tid för att kunna ge utrymme åt det du verkligen vill göra. Om du inte har inspirationsbrevet så kan du anmäla dig HÄR. Brevet kommer via mail söndagkvällar kl.21.00

Ha en riktigt fin 4:e advent!
Hälsningar
Ulrika

Ps. Vill du ge dig tid till att utforska din inre längtan tillsammans med en liten grupp likasinnade kvinnor? Då är du varmt välkommen till Villa Fridhem för en underbar dag där vi ser på vart du står, vart du vill och hur du tar dig dit. Varmt välkommen LÄS MER HÄR!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln