ulrikahederberg

Högkänslighetens bergochdalbana av känslor…

HSP
HSP

Från exaltation till motstånd

Den där känslan när jag har bestämt mig för att hålla en föreläsning och känner mig exalterad inför det. Men desto närmre jag kommer dagen för föreläsningen desto mer motstånd känner jag.

All min högkänslighet slår till på en gång och främst motståndet till att stå i allas blickars centrum, att bli granskad, att känna och ta in alla i rummet som bara i sig kan vara överväldigande.

Att omfamna alla känslor

Känslan att mentalt jobba med motståndet, att tillåta det få finnas där, att omfamna det med kärlek, att peppa mig själv mentalt att det kommer gå bra.

Att sedan stå där och ta in rummet och till en början vara nervös för att sedan efter några minuter vara i det naturliga flödet med tilliten om att det blir som det blir. Tiden flyger iväg, 1 timma var för kort.

Att sedan få känna bubblet i kroppen

Bubblet i kroppen efteråt när många kommer fram och vill prata. Den härliga energin i lokalen när alla är inspirerade av just det ämne jag brinner för. Lusten till att vilja prata av sig, få reflektera tillsammans.

Det är något magiskt i att få träffa likasinnade som vill utforska det jag vill utforska. Oss själva, vår egen utveckling till att stå i vårt sanna jag för att må bra i en överväldigande värld.

Trött men lycklig

Jag åker hem varm i hjärtat av alla möten. Tacksam för att människor kom för att lyssna till mig och min berättelse en sen söndagskväll 1:a advent, bara det i sig är en gåva.

Tacksam för att jag dagen efter inte har bokat in några möten för jag vet hur trött jag kommer att vara som högkänslig efter den urladdning jag får av föreläsningen.

Tacksam ända in i själen.

Att efteråt få personliga mail från deltagare att jag har berört deras hjärta och att de vill tacka för påminnelsen om att ta tillvara på livet NU. Det värmer mitt hjärta. Om jag så bara når fram till en person som stannar upp och reflekterar över sitt liv och sina val i livet så har jag nått fram.

Lär känna dig själv och bli den du är.

Ta hand om dig!
Varm hälsning
Ulrika

Ps. Du har väl inte missat att du får en videövning varje vecka under decembermånad när du anmäler dig till inspirationsbrevet? KLICKA HÄR!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln