ulrikahederberg

Adventsgåva till dig❤️

Hej alla underbara läsare!

Under december månad kommer jag inte vara lika aktiv som tidigare med att skriva artiklar. Jag ska fokusera på pilotkursen som drar igång på söndag, vilket ni inte kan ha missat ;) I morgon är sista dagen för att anmäla sig och betala om du vill vara med, läs mer HÄR. 

Att leva som jag lär

November har varit en intensiv månad för mig så nu kommer jag att leva som jag lär och ta det lugnare i december. Jag skriver när lusten faller på helt enkelt. Men på måndagar kommer jag att titta in här för att ge dig en adventsgåva som består av en gratis video-övning. 

Adventsgåva till dig❤️

Med det sagt så laddar du ner din 1:a advent gåva HÄR. Den här veckan handlar övningen om föreställningar. D.v.s dina trosuppfattningar som du har fått med dig genom din uppväxt både från familj och samhället, både omedvetet och medvetet. Hoppas du ska gilla övningen.

Vill du se min skattkista?

Jag hade min vän och duktiga fotograf Viktoria Davidsson här förra helgen och då såg hon min lilla ”skattkista” med smycken. Jag har mitt Curima Smycken vilandes då jag har haft full fokus på Soulful Life & Business. Hon sa bestämt åt mig att dela med mig av min skattkista nu innan jul, så jag ska kanske göra det. Vad säger du, är du intresserade av smycken och vill se vad jag har? 

Ha det bäst!
Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln